22.2 C
Athens

Γκριμάου: Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να ρίξει τον ρυθμό, θα είναι σκληρά τα ματς στο ΣΕΦ

Αισιόδοξος πως η Μπαρτσελόνα μπορεί να κάνει το μπρέικ εμφανίστηκε ο Ρότζερ Γκριμάου, με τον Ισπανό να τονίζει ότι θα είναι σκληρά τα ματς στην Ελλάδα και ο Ολυμπιακός είναι ικανός να τιμωρήσει κάθε λάθος

Ο Ρότζερ Γκριμάου εμφανίστηκε συγκεντρωμένος και αισιόδοξος για τις πιθανότητες πρόκρισης του Ολυμπιακού απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Ο Ισπανός προπονητής εξήγησε πως τα παιχνίδια στην Ελλάδα θα είναι σκληρά και η ομάδα του θα επιχειρήσει να τρέξει και να έχει τον έλεγχο του ρυθμού.

«Έχουμε τις ίδιες πιθανότητες όπως στο ξεκίνημα της σειράς. Δεν ήταν και δεν είναι εύκολο. Θα δώσουμε το 100% για να κερδίσουμε. Θα προτιμούσαμε να μην έχουμε παίξει την Κυριακή ανάμεσα στα ματς με τον Ολυμπιακό αλλά αφού έτσι συμβαίνει, κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Είμαστε συγκεντρωμένοι και έχουμε αυτοπεποίθηση. Είναι σκληρή η σειρά ειδικά εδώ στην Ελλάδα. Θα προσπαθήσουμε να ελέγξουμε εμείς τον ρυθμό, κάτι που θα είναι δύσκολο γιατί θα προσπαθήσει ο Ολυμπιακός να παίξει σε αργό τέμπο. Πρέπει να έχουμε καλό έλεγχο της μπάλας γιατί σε κάθε λάθος σε τιμωρούν», δήλωσε ο προπονητής της Μπαρτσελόνα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς