15.7 C
Athens

Πληρώνει την Σπόρτινγκ για Μάρτινς η Ατλέτικο

Κοντά σε συμφωνία για το τελικό ποσό που θα κληθεί να πληρώσει για τον Ζέλσον Μάρτινς η Ατλέτικο στη Σπόρτινγκ, βρίσκονται οι δύο σύλλογοι, προκειμένου να αποφύγουν τη δικαστική διαμάχη

Η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Σπόρτινγκ Λισαβώνας προσπαθούν εδώ και μέρες να έρθουν σε μία οριστική συμφωνία σχετικά με τη μεταγραφή του Ζέλσον Μάρτινς. Ο 23 χρονος εξτρέμ αποκτήθηκε ως ελεύθερος το καλοκαίρι από τους «ροχιμπλάνκος» μετά από την αποχώρησή του λόγω απειλών που δέχθηκε μαζί με άλλους παίκτες των «λιονταριών» από τους φανατικούς οπαδούς και τον τότε πρόεδρο της Σπόρτινγκ, Μπρούνο Καρβάλιο.

Η αρχική τιμή που ζήτησαν οι Πορτογάλοι ήταν 100 εκατομμύρια ευρώ, αλλά με το νέο πρόεδρο Φρεντερίκο Βαρνάντας, το τελικό ποσό που θα κληθεί να πληρώσει η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε, μετά από συνεχείς διαπραγματεύσεις, αναμένεται να κυμανθεί στα 30 εκατομμύρια ευρώ. Στόχος της Ατλέτικο είναι να μην μπει σε δικαστική διαμάχη στη FIFA για τον παίκτη, ενώ εκτός από τον Ζέλσον Μάρτινς η ομάδα από τη Λισαβώνα, όπως έχει γίνει γνωστό, έχει καταθέσει προσφυγή τόσο για τον Ποντένσε που αγωνίζεται στον Ολυμπιακό όσο και για τον Ρούι Πατρίσιο που αγωνίζεται στη Γουλβς.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς