15.8 C
Athens

Έβγαλε το καπέλο στον Ολυμπιακό ο Τζαμπάρι Πάρκερ: «Δεν πηγαίνει τυχαία κάθε χρόνο στο Final 4»

Ο πρώην NBAer των Καταλανών είπε όλη την (αγωνιστική) αλήθεια για τον Ολυμπιακό του Μπαρτζώκα μέσα σε λίγες σειρές, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως με τον τρόπο που αγωνίζονται οι Ερυθρόλευκοι σου βγάζουν πάντα τον καλύτερό σου εαυτό

Ο Τζαμπάρι Πάρκερ ήταν κομβικός και πρώτος σκόρερ για την ομάδα του στο Game 2 της σειράς για την Μπαρτσελόνα κόντρα στον Ολυμπιακό, με τον Αμερικανό φόργουορντ να δηλώνει στο σάιτ της Euroleague ενόψει των δύο αγώνων που έπονται στο ΣΕΦ πως άπαντες στις τάξεις των Καταλανών γνωρίζουν πόσο δύσκολο είναι να κερδίσεις στον Πειραιά κόντρα σε μία εξαιρετική ομάδα που «δεν πηγαίνει τυχαία κάθε χρόνο στο Final-4, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο πρώην NBAer, αναφέρθηκε και στο γεγονός πως η ομάδα του Μπαρτζώκα με τον τρόπο που παίζει σού βγάζει πάντα τον καλύτερό σου εαυτό στο παρκέ, τονίζοντας ότι οι Ερυθρόλευκοι έχουν ένα από τα καλύτερα σύνολα φέτος στη διοργάνωση και το αποδεικνύουν.

«Η δουλειά δεν έχει γίνει. Έπαιξα (κόντρα στον Ολυμπιακό στα playoffs και πριν στην κανονική διάρκεια και πρέπει να προσπαθήσουμε να πάρουμε τουλάχιστον μια νίκη εκεί γιατί ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να επικρατήσεις στην Ελλάδα. Θα είναι σημαντικό να κρατήσουμε την ίδια ενέργεια. Παίξαμε απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης. Δεν πηγαίνουν τυχαία κάθε χρόνο στο Final Four. Έχουν την εμπειρία. Τους δίνω συγχαρητήρια για το γεγονός πως βγάζουν την καλύτερη πλευρά σου», τόνισε ο Αμερικανός φόργουορντ.

Όσο για τη δική του παρουσία και το δικό του κίνητρο; «Το πιο σημαντικό είναι να είσαι επιθετικός όσους πόντους κι αν σκοράρεις. Για αυτό ζεις, για αυτήν την ατμόσφαιρα. Αποφάσισα να παίξω στην Ισπανία για την ένταση και είμαι ευγνώμων γι’ αυτό», ανέφερε ο πρώην ΝΒΑερ στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς