21.7 C
Athens

Ρίβερς για Αντετοκούνμπο: «Πιστεύω πως υπάρχει πιθανότητα να παίξει στη σειρά»

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκονται οι Μπακς μετά τη νέα ήττα από τους Πέισερς, με τη σειρά να βρίσκεται πλέον στο 3-1 για την Ιντιάνα και τα «λαβωμένα» Ελάφια να έχουν ένα βουνό ν’ ανέβουν, αν θέλουν να συνεχίσουν στα ημιτελικά.

Τα «Ελάφια» που αγωνίστηκαν δίχως τους Ντέιμιαν Λίλαρντ (πρόβλημα στον δεξιό αχίλλειο) και Γιάννη Αντετοκούνμπο (πρόβλημα στη αριστερή γάμπα) δεν κατάφεραν να κάνουν το break στην Ιντιανάπολις και πλέον οι Πέισερς θα έχουν τριπλή ευκαιρία να προκριθούν στα ημιτελικά, εκεί που μπορεί να αντιμετωπίσουν τον νικητή της σειράς Νικς–Σίξερς (3-1).

Πέισερς – Μπακς 126-113: Η Ιντιάνα έκανε το 3-1 και έβαλε έξτρα πίεση στα «λαβωμένα» Ελάφια (vid)

Στην απώλεια του Greek Freak αναφέρθηκε και ο προπονητής των Μπακς, Ντοκ Ρίβερς, που άφησε μία χαραμάδα ελπίδα ότι ο Έλληνας αστέρας μπορεί να αγωνιστεί στη σειρά για να… σώσει τα προσχήματα.

«Πιστεύω ότι υπάρχει πιθανότητα να παίξει στη σειρά. Αλήθεια το πιστεύω. Θέλουμε να είναι υγιής και δεν θα τον θέσουμε σε κίνδυνο. Δεν θα το κάνουμε αυτό. Θα παίξουμε με τους παίκτες που είναι έτοιμοι να παίξουν», ήταν τα λόγια του Ντοκ Ρίβερς.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς