19.1 C
Athens

Παναχαϊκή – Ολυμπιακός Β’ 1-0: Οι Πατρινοί έσπρωξαν τους Ερυθρόλευκους στη Γ’ Εθνική

Ακόμα πιο κοντά στη Γ’ εθνική κατηγορία βρίσκεται ο Ολυμπιακός Β’, ο οποίος υπέστη την πέμπτη του ήττα στα τελευταία έξι παιχνίδια στα πλέι άουτ ενώ παρέμεινε με ένα τρίποντο στο μίνι πρωτάθλημα του νοτίου ομίλου στη Super League 2.

Οι Ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν με 1-0 στην Πάτρα από την Παναχαϊκή και παραμένουν ουραγοί με 16 βαθμούς και στο -8 από την ομάδα του Γιάννη Τάτση που βρίσκεται δύο θέσεις από πάνω και εκτός επικίνδυνης ζώνης με τρεις αγωνιστικές να απομένουν.

Η Παναχαϊκή έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 4′ με τον Αλιμπέ όταν ο Παπαδούδης σταμάτησε τον παίκτη των γηπεδούχων από το σημείο του πέναλτι αλλά τρία λεπτά αργότερα δεν κατάφερε να σταματήσει τον Μπαρέ που έκανε το 1-0 με κεφαλιά και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Γιάννης Τάτσης): Κολοβούρης, Μπαρέ (89′ λ. τρ. Μπαρέ), Ζαμόρα, Προύντζος (89′ Λιοφάγος), Τραορέ, Μασούρας, Μπαξεβάνος, Ζέκοφ, Ντε Ολιβέιρα (72′ Πετράτος), Αλίμπε (72′ Γαϊτανίδης), Χριστόπουλος (63′ Ιατρούδης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’ (Αριέλ Ιμπαγάσα): Παπαδούδης, Μπα, Λάιντνερ (88′ Κεραμίδας), Μπαγκαλιάνης, Σγουρός (63′ Πινακάς), Παπακανέλλος, Κουτσίδης, Μαρίνος (75′ Βλαχομήτρος), Χ. Κωστούλας, Μουζακίτης, Αργυρίου.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς