16.8 C
Athens

Χριστινάκη: Αφιερώνω τον τίτλο στα κορίτσια που τραυματίστηκαν, χάρη σε αυτές κερδίσαμε το πρωτάθλημα

Πρωταθλητής για 8η φορά στην ιστορία του και 3η διαδοχική χρονιά στην Α1 μπάσκετ Γυναικών ο Ολυμπιακός  μετά την επικράτηση του επί του Παναθηναϊκού. Στις δηλώσεις της μετά την κατάκτηση του τίτλου η Ελεάννα Χριστινάκη στάθηκε στις παίκτριες των Ερυθρόλευκων που τραυματίστηκαν, αφιερώνοντας σε αυτές το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Νιώθω πάρα πολύ ωραία, ήταν πολύ μεγάλη νίκη και μετράει περισσότερο, γιατί κερδίσαμε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Εδώ και πολλά χρόνια στο γυναικείο μπάσκετ, ήταν από τους πιο ανταγωνιστικούς τελικούς, συγχαρητήρια σε όλους.

Το κλειδί ήταν η ομαδικότητα. Με όλα τα κακά που μας έχουν συμβεί, πάρα πολλούς τραυματισμούς, ατυχίες, καταφέραμε να συσπειρωθούμε και να φέρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Σήμερα, χτύπησε η αρχηγός μας, η Νικολοπούλου, η Σπυριδοπούλου, βασικός κόρμος, όμως συγκεντρωθήκαμε και κερδίσαμε το ματς, κάτι που δείχνει πολλά. Συν και η απουσία της Βίτολα, που έσπασε τη μύτη της και έλειψε από τρία παιχνίδια, ήταν η πρώτη μας σκόρερ.

Χαίρομαι πολύ, δείξαμε ότι έχουμε χαρακτήρα, προσωπικότητα και προστατέψαμε και την έδρα μας. Αφιερώνω τον τίτλο στα κορίτσια που τραυματίστηκαν, τα έχω περάσει κι εγώ αυτά, έχω περάσει κι εγώ τραυματισμούς και θέλω να ξέρουν, ότι χάρη σε αυτές το κερδίσαμε και αυτό το πρωτάθλημα να τους δώσει κίνητρο, να επανέλθουν».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς