17.7 C
Athens

Νίκλας: Δεν ξέρω αν είμαι αρκετά καλός ως προπονητής για τον Ολυμπιακό αλλά είμαι ευτυχισμένος που ανήκω εδώ

Ο Θάνος Νίκλας πανηγύρισε το δεύτερο σερί του πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό ως πρώτος προπονητής και έδειξε το μεγαλείο του με τις δηλώσεις μετά το φινάλε του αγώνα.

Ο κόουτς της ομάδας μπάσκετ Γυναικών αφιέρωσε τον τίτλο στις τρεις τραυματίες (Νικολοπούλου, Βίτολα, Σπυριδοπούλου) και εξήγησε πως ο Παναθηναϊκός έκανε μια μεγάλη επένδυση για αυτό και η ομάδα του επικεντρώθηκε και στην αμυντική τακτική.

Όσον αφορά στην αμφισβήτηση που δέχθηκε, δήλωσε πως δεν ξέρει αν είναι αρκετά καλός ως προπονητής για τον Ολυμπιακό αλλά αυτό που ξέρει είναι πως παραμένει ευτυχισμένος που ανήκει στην ερυθρόλευκη οικογένεια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι μια στιγμή που οι σκέψεις μου δεν είναι συγκροτημένες, πολλά συγχαρητήρια σε αυτά τα κορίτσια. Παρά τα προβλήματα μέσα στη χρονιά, παρά τους τραυματισμούς, ακόμα και στο σημερινό παιχνίδι, είχαν ένα πράγμα μέσα στο μυαλό τους, ότι αξίζουν αυτό το πρωτάθλημα, ότι είναι καλύτερη ομάδα και πρέπει να το δείξουν. Οι συνθήκες δεν μας βοήθησαν να παίξουμε όπως θέλαμε επιθετικά, οπότε η τακτική μας επικεντρώθηκε αμυντικά και στο πώς θα σταματήσουμε τον Παναθηναϊκό.

Είναι μια τεράστια επιτυχία, γιατί ο Παναθηναϊκός έχει κάνει μια τεράστια επένδυση φέτος, διεκδικώντας το νταμπλ. Όλη τη χρονιά, υπήρχε μια μεγάλη αμφισβήτηση, ότι μάλλον δεν παίζουμε καλά, μάλλον δεν είμαι αρκετά καλός για αυτή την ομάδα. Δεν ξέρω αν είμαι αρκετά καλός ή δεν είμαι.

Αυτό που θέλω να πω είναι, ότι είμαι ευτυχισμένος που ανήκω σε μια μεγάλη οικογένεια, σε μια μεγάλη ομάδα, που σε κάθε δύσκολο παιχνίδι, σε κάθε δυσκολία, βγάζει την καρδιά της μπροστά. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο. Θέλω να αφιερώσω αυτό το πρωτάθλημα, πέρα από όλα τα κορίτσια, στις τραυματίες μας, την Βίτολα, την Νικολοπούλου, την Σπυριδοπούλου, να τους ευχηθώ περαστικά. Σίγουρα, οι επόμενες μέρες θα είναι καλύτερες, καλό Πάσχα με υγεία σε όλο τον κόσμο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς