22.9 C
Athens

Πόρτερ: Προτεραιότητά μου το NBA, στην Ευρώπη μόνο για τον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ μπήκε στη ζωή του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ μόλις πριν από ένα μήνα, τον έχει σημαδέψει ήδη, ωστόσο, όπως ο ίδιος δεν παύει να τονίζει, σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται, πρώτη του επιλογή παραμένει το NBA.

Το ίδιο επανέλαβε το βράδυ του Σαββάτου (27/4), μετά την επικράτηση του «Δικεφάλου», στο PAOK Sports Arena, για την τελευταία αγωνιστική των πλέι άουτ της Basket League, επί του Αμαρουσίου (77-62). Παιχνίδι που είχε τη δική του… υπογραφή (22 πόντοι, 12 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 6 κλεψίματα), το οποίο «έβγαλε» δίχως να αντικατασταθεί δευτερόλεπτο!

Ο 23χρονος Αμερικανός NBAer, μιλώντας σε εκπροσώπους του Τύπου, ξεκαθάρισε, αναφορικά με το μέλλον του, πως προτεραιότητα του είναι η επιστροφή του στο ΝΒΑ, αλλά και ότι: «Αν δεν υπάρχει ΝΒΑ, δεν υφίσταται άλλη επιλογή για μένα πέρα από τον ΠΑΟΚ στην Ευρώπη».

Πρόσθεσε τονίζοντας: «Δεν ξέρω ακόμη τι θα κάνω. Ο ΠΑΟΚ με αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή που ήρθα στη Θεσσαλονίκη και είμαι ευγνώμων για αυτό. Νιώθω ότι ο ΠΑΟΚ είναι οικογένειά μου!».

Μεταξύ άλλων, δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την εξασφάλιση της παρουσίας του «Δικεφάλου» στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, για την ενέργεια που δίνει στην ομάδα η στήριξη από τους φιλάθλους της, ενώ ερωτηθείς για το ότι αγωνίστηκε για 40 λεπτά απέναντι στο Μαρούσι, απάντησε:

«Το να παίζω 40 λεπτά, όπως εξήγησα και στο προηγούμενο, εντός έδρας, παιχνίδι μας (14/4, με αντίπαλο την Καρδίτσα, στο οποίο έμεινε στο παρκέ 38 λεπτά και 36 δευτερόλεπτα), δεν είναι κουραστικό. Ο προπονητής μου με εμπιστεύεται. Το διαχειρίζομαι καλύτερα, με δεδομένο πως εδώ ο χρόνος ενός αγώνα είναι 40 λεπτά και όχι 48, όπως είναι στο ΝΒΑ».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς