18.6 C
Athens

Πόρτο: Ο Αντρέ Βίλας Μπόας νέος πρόεδρος των Δράκων, αυτά ισχύουν για Κάρμο και Κονσεϊσάο

Η ιστορική αλλαγή προέδρου στην Πόρτο έπειτα από 42 χρόνια αναμένεται να φέρει ριζικές αλλαγές από το καλοκαίρι, με το μέλλον του Σέρτζιο Κονσεϊσάο να βρίσκεται στον «αέρα» και την υπόθεση Κάρμο να περιπλέκεται ακόμα περισσότερο για τον Ολυμπιακό

Αλλαγή εποχής στα διοικητικά δρώμενα της Πόρτο!

Ο Αντρέ Βίλας Μπόας σάρωσε στις εκλογές και πήρε έπειτα από 42 ολόκληρα χρόνια τη σκυτάλη από τον Πίντο Ντα Κόστα, συγκεντρώνοντας ποσοστό 80,28%.

Αυτή η αλλαγή στην προεδρία των Δράκων ενδέχεται να αλλάξει πολλά αναφορικά με την επόμενη ημέρα της ομάδας, αλλά όπως δήλωσε ο νέος πρόεδρός της και άλλοτε προπονητής της, προέχουν τα αγωνιστικά δρώμενα και οι στόχοι που κυνηγά η ομάδα του Οπόρτο στην Πορτογαλία.

Από εκεί και πέρα, είναι μία εξέλιξη που επηρεάζει και τον Ολυμπιακό λόγω Κάρμο. Κι αυτό γιατί, όπως είχε ξεκαθαρίσει στις προεκλογικές του δηλώσεις ο Βίλας Μπόας, το κεφάλαιο του στόπερ από την Ανγκόλα παραμένει ανοιχτό στην ατζέντα του, ενώ είχε αποκαλύψει πως δεν ίσχυαν τα όσα είπε ο Ντα Κόστα περί φημολογούμενης συμφωνίας με τον Ολυμπιακό για την πώλησή του.

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, το τοπίο αναφορικά με το μέλλον του Κάρμο στον Πειραιά έχει αλλάξει και αναμένονται εξελίξεις μέχρι το καλοκαίρι, ενώ πολλά θα κριθούν από το αν τελικά παραμείνει στο τιμόνι των «Δράκων» ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο, που τα είχε βρει σε όλα με τον Ντα Κόστα για νέο συμβόλαιο, το οποίο όμως μπορεί να «σπάσει» στο τέλος της σεζόν, ανάλογα με τις προθέσεις του Βίλας Μπόας αλλά και τον απολογισμό τροπαίων για την ομάδα του Οπόρτο.

Θυμίζουμε ότι ο Κονσεϊσάο δεν υπολόγιζε στον Κάρμο κι αυτό ήταν ένα βαρύ χαρτί που είχε ρίξει στις διαπραγματεύσεις ο Ολυμπιακός, ώστε με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο να κρατήσει στο ρόστερ του τον Ανγκολέζο κεντρικό αμυντικό και τη νέα σεζόν.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς