17.7 C
Athens

NBA: Έχουν σφυγμό οι Λέικερς που νίκησαν μετά από 11 σερί ήττες τους Νάγκετς, προβάδισμα πρόκρισης για Σέλτικς

Η τελευταία νίκη των Λέικερς με τους Νάγκετς ήταν στις 22 Δεκεμβρίου του 2022. Έκτοτε ακολούθησε ένα αρνητικό σερί 11 σερί ηττών για τους Λιμανάνθρωπους, μέχρι να αποφασίσουν οι ΛεΜπρόν Τζέιμς και Άντονι Ντέιβις να το «σπάσουν», για να μειώσουν σε 3-1 τη σειρά με το Ντένβερ του Νίκολα Γιόκιτς.

Ο «Βασιλιάς» πήρε την κατάσταση στα χέρια του βάζοντας 30 πόντους κι ο Άντονι Ντέιβις πρόσθεσε 25 και 23 ριμπάουντ (6 ασίστ), οδηγώντας την ομάδα τους από την αρχή του παιχνιδιού για το τελικό 119-108 στο Λος Άντζελες.

Ο “Joker” Γιόκιτς μέτρησε 33 πόντους, 14 ριμπάουντ κι είχε άλλες τόσες ασίστ στο ενεργητικό του, φτάνοντας τα 18 τριπλ νταμπλ καριέρας και τα δύο στην τρέχουσα σειρά.

ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΣΕΛΤΙΚΣ

Οι Σέλτικς διέλυσαν με 104-84 τους ελλιπείς Χιτ μέσα στο Μαϊάμι και ανέκτησαν το αβαντάζ έδρας, παίρνοντας προβάδισμα με 2-1 στη σειρά.

Ο Τζέισον Τέιτουμ και ο Τζέιλεν Μπράουν πέτυχαν από 22 πόντους ο καθένας βάζοντας τα πράγματα στη… θέση τους για τους Σέλτικς που έχουν ρεκόρ 6-1 μέσα στο Μαϊάμι στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια στα playoffs!

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς