19.2 C
Athens

Μιτσέλι: Κάναμε μία υπέροχη σεζόν και δεν αξίζαμε τέτοιο τέλος, θα προετοιμαστούμε για το μέλλον

Ο Ολυμπιακός πέταξε στα σκουπίδια το ισχυρό πλεονέκτημα τίτλου που είχε μετά το 2-0 στη σειρά των τελικών απέναντι στον Παναθηναϊκό, με τις Πράσινες να κάνουν το comeback και να πανηγυρίζουν το τρίτο σερί τους πρωτάθλημα με νίκη μέσα στο Ρέντη.

Ο Ολυμπιακός που είχε φτάσει τις 26 σερί νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, μετά το 2-0 στους τελικούς παρουσίασε αδιανόητη κατάρρευση και με μια πρωτοφανή αυτοκτονία έχασε τον τίτλο και καλείται να κοιτάξει την επόμενη μέρα.

Σε αυτή στάθηκε και ο προπονητής των Πειραιωτών, Λορέντζο Μιτσέλι, στις δηλώσεις του μετά το ματς, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε πως η ομάδα του δεν άξιζε τέτοιο τέλος μετά από μία «υπέροχη σεζόν» για την οποία είναι περήφανος.

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Κάναμε μια υπέροχη σεζόν έως τώρα και δεν αξίζαμε να τελειώσουμε έτσι. Ωστόσο, η ευκαιρία μας ήταν στο 2-0 στη σειρά. Σήμερα, κάναμε καλό ματς και είχαμε κάποιες ευκαιρίες να ανατρέψουμε και το πρώτο σετ. Αλλά αυτό είναι το άθλημα, έτσι είναι το βόλεϊ. Αποδεχόμαστε το αποτέλεσμα και θα προετοιμαστούμε για το μέλλον. Περήφανοι για τη δουλειά μας, την ομάδα, τον σύλλογο, το προσωπικό και ευχαριστούμε τους φανταστικούς οπαδούς μας, που μας στηρίζουν. Ηταν απίστευτη χαρά να νιώθουμε αυτή την ώθηση που μας έδιναν, ωστόσο δεν μπορέσαμε να τους δώσουμε τη χαρά που ήθελαν».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς