19.2 C
Athens

Αστέρας – ΟΦΗ 1-1: Απόλυτη μοιρασιά για Αρκάδες και Κρητικούς στην Τρίπολη

Αστέρας Τρίπολης και ΟΦΗ έμειναν στο 1-1 και εξασφάλισαν και μαθηματικά την παραμονή τους στη Super League.

Οι δύο ομάδες ήθελαν από έναν βαθμό πριν την έναρξη της αγωνιστικής για να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την παραμονή τους στη Super League. Βέβαια η ήττα της Κηφισιάς από τον ΠΑΣ άλλαξε τα δεδομένα, ωστόσο Αρκάδες και Κρητικοί φρόντισαν από την πλευρά τους να πάρουν τον βαθμό.

Οι δύο ομάδες δεν είχαν ιδιαίτερο άγχος και έτσι δημιουργήθηκαν φάσεις και από τις δύο πλευρές. Αυτός που προηγήθηκε ήταν ο Αστέρας, με τον Αλάγκμπε να ανοίγει το σκορ μόλις στο 12ο λεπτό. Ο ΟΦΗ έφτασε κοντά στην ισοφάριση γρήγορα, έχοντας δύο δοκάρια με τον Τοράλ στο 14′ και τον Ισέκα 10 λεπτά αργότερα.

Τελικά το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, καθώς οι Κρητικοί βρήκαν γκολ ισοφάρισης με αυτογκόλ του Γκρόζντανιτς στο 53′.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΟΦΗ 1-1

Γήπεδο: Θ. Κολοκοτρώνης

Σκόρερ: 12′ Αλάγκμπε / 53′ αυτ. Γκρόζντανιτς

Διαιτητής: Παπαπέτρου

Κίτρινες: Αλάγκμπε / –

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Λύρατζης, Γκρόσντανιτς, Καστάνιο, Χουχούμης, Γιαμπλόνσκι (70΄Μουνάφο), Αλάγκμπε, Ζουγλής (70΄Μπαρτόλο), Παλάσιος (80΄Γκος), Ρεγκίς, Μιριτέλο (80΄Αγγελάκης).

ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Χριστογεώργος, Λαμπρόπουλος, Βούρος, Λουκάο, Τοράρινσον, Μεγιάδο, Μπάκιτς (88΄Θεοδοσουλάκης), Μπάκου (74΄Γκλάζερ), Τοράλ (74΄Αποστολάκης), Ριέρα (83΄Μοσκέρα), Ισέκα (83΄Λουίζ Φελίπε)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς