19.2 C
Athens

Χωρίς τους Κάρμο, Ορτέγκα και Γιόβετιτς ο Ολυμπιακός κόντρα στη Λαμία

Δίχως τρεις βασικούς του πυλώνες θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στην αναμέτρηση με τη Λαμία στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τον Μεντιλίμπαρ να τους δίνει ανάσες ενόψει Άστον Βίλα

Με τρεις σημαντικές απουσίες, αυτές των Ορτέγκα, Κάρμο και Γιόβετιτς, θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στην αναμέτρηση με τη Λαμία (28/4, 17:00) για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ, με την απόφαση του Μεντιλίμπαρ να είναι ξεκάθαρα για να τους δώσει ανάσες ενόψει του σπουδαίου ημιτελικού για το Conference League κόντρα στην Άστον Βίλα που ακολουθεί για τους Πειραιώτες.

Ο Βάσκος τεχνικός ξεκαθάρισε ότι θα προχωρήσει σε εκτεταμένο ροτέισον στην κυριακάτικη αναμέτρηση κόντρα στους Φθιώτες και σε αυτά τα πλαίσια εκτός αποστολής έμεινε και ο Βιθέντε Ιμπόρα, που ήταν πολύ καλός στα προηγούμενα παιχνίδια. Δεν υπολογίζεται επίσης ο Ανδρέας Ντόη.

Μεντιλίμπαρ: Θα κάνουμε αρκετές αλλαγές με τη Λαμία, πρέπει να κερδίσουμε για να έχουμε πιθανότητες για τον τίτλο

Αναλυτικά η αποστολή των Ερυθρολεύκων: Καρβάλιο, Άμπι, Βέζο, Ποντένσε, Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Ελ Αραμπί, Έσε, Κίνι, Ρέτσος, Ναβάρο, Μασούρας, Πασχαλάκης, Αλεξανδρόπουλος, Ροντινέι, Τζολάκης, Μαρτίνς, Μπότης, Φορτούνης, Όρτα, Ρίτσαρντς.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς