17.3 C
Athens

Βόλος: «Άλλαξε ο διαιτητής VAR χωρίς να ενημερωθούμε, ας ελπίσουμε ο Μανούχος να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων»

Ανακοίνωση εξέδωσε λίγη ώρα πριν την αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό ο Βόλος.

Σε αυτή κάνει γνωστό πως άλλαξε ο διαιτητής VAR της αναμέτρησης, με τον Μανούχο να αντικαθιστά τον Βεργέτη. Σύμφωνα με την ομάδα της Μαγνησίας, αυτό συνέβη χωρίς να υπάρξει επίσημη ενημέρωση από την ΚΕΔ.

Η ΚΕΔ από την πλευρά της αναφέρει πως η συγκεκριμένη αλλαγή έγινε καθώς ο Βεργέτης βρίσκεται στο νοσοκομείο με γαστρεντερίτιδα. Αλλαγή υπήρξε και στον παρατηρητή του αγώνα, καθώς ο Τριτσώνης ήταν επίσης άρρωστος και τη θέση του πήρε ο Λιαχούδης.

Θέση για το θέμα πήρε με ανάρτηση του και ο Αχιλλέας Μπέος, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως για όλα αυτά θα μιλήσει σύντομα η Δικαιοσύνη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βόλου:

«Πληροφορηθήκαμε ότι ο διαιτητής του VAR άλλαξε, χωρίς να έχουμε ενημερωθεί επίσημα. Ως δια μαγείας, ο πλέον κατάλληλος σύμφωνα με τον κύριο Μάνταλο, είναι ο Μανούχος.

Τα σχόλια δικά σας

Ελπίζουμε ο κ. Μανούχος να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων γιατί τα πρωταθλήματα τελειώνουν σύντομα και η Δικαιοσύνη είναι προ των πυλών».

Η ανάρτηση του Αχιλλέα Μπέου αναφέρει:

«Μόλις ενημερώθηκα ότι άλλαξε ξαφνικά ο διαιτητής VAR στον εξαιρετικά κρίσιμο αγώνα που δίνει απόψε στο Πανθεσσαλικό ο Βόλος και ανέλαβε ο γνωστός και μη εξαιρετέος Μανούχος, το μεγαλύτερο «εργαλείο» των τελευταίων δεκαετιών, ο άνθρωπος για τις επικίνδυνες αποστολές.

Αυτός, λοιπόν, είναι Μάνταλε, δεν βάζω το κύριος γιατί δεν συνάδει με μια τέτοια αλητεία, ο κατάλληλος για να φέρει σε πέρας ένα τέτοιο κρίσιμο παιχνίδι; Και όταν η αλλαγή έγινε χωρίς να ενημερωθούν καν οι ενδιαφερόμενοι, πώς να μην εικάσουμε την ύπαρξη δόλου και σκοπιμότητας; Δηλαδή κάνεις ό,τι θέλεις, όπως και όποτε το θέλεις;

Αλλά για όλα αυτά θα μιλήσει σύντομα η Δικαιοσύνη».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς