18.7 C
Athens

Γουέστ Χαμ – Λίβερπουλ 2-2: Ο Αντόνιο ψαλίδισε τις ελπίδες τίτλου των αδιόρθωτων Ρεντς

Ο Μίκαελ Αντόνιο «εκτέλεσε» τον Άλισον με κεφαλιά στο 77′ και μαζί και τις ελπίδες της Λίβερπουλ για τον τίτλο στην Premier League, με τους Ρεντς να μένουν αρκετά πίσω στη μάχη της κορυφής, έχοντας μόλις τρία παιχνίδια μπροστά τους και πλέον μόνο μαθηματικές ελπίδες. Κι αυτές λιγοστές, με τη Μάντσεστερ Σίτι να είναι δύο ματς πίσω, αλλά και πάλι έναν πόντο μπροστά της…

Το τελικό σκορ (2-2) είναι μάλλον δίκαιο, αν κρίνει κανείς από τη συνολική εικόνα του παιχνιδιού, με τη Λίβερπουλ να κάνει την -προσωρινή- ανατροπή με δύο γκολ των Ρόμπερτσον και αυτογκόλ του Ογκμπόνα στο πρώτο 20λεπτο του δευτέρου ημιχρόνου, αλλά να παρουσιάζει ξανά τα ίδια μεγάλα προβλήματα στην άμυνα και τελικά να το πληρώνει από το «καυτό» επιθετικό δίδυμο της Γουέστ Χαμ των Μπόουεν και Αντόνιο, με τον πρώτο να έχει γκολ και ασίστ.

Στο 89ο λεπτό ο Έλιοτ εξαπέλυσε μία βολίδα εκτός περιοχής, με την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και να φεύγει έξω. Εκεί τελείωσαν όλα για την κουρασμένη ομάδα του Κλοπ, το 2-2 παρέμεινε παρέμεινε μέχρι το φινάλε, με τους Ρεντς να φεύγουν από το Λονδίνο με τον πόντο, που μπορεί να αποδειχθεί «καταδικαστικός» στη μάχη του τίτλου.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Αρεολά, Τσουφάλ, Ζουμά, Ογκμπόνα, Έμερσον, Άλβαρες, Σούτσεκ (74′ Γουόρντ-Πράους), Πακετά, Κούντους, Μπόουεν, Αντόνιο.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ (79′ Γκόμες), Κουάνσα (90+1′ Ζομποσλάι), Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Μακάλιστερ, Έντο (79′ Νούνιες), Χράφενμπερχ, Έλιοτ, Χάκπο, Ντίας (79′ Σαλάχ).

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 35ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Σάββατο 27 Απριλίου

Γουέστ Χαμ – Λίβερπουλ 2-2 (48’ Ρίτσαρντσον, 65’ αυτογκολ Ογκμπόα / 43’ Μπόουεν, 77’ Αντόνιο)

Φούλαμ – Κρίσταλ Πάλας (17:00)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπέρνλι (17:00)

Νιούκαστλ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (17:00)

Γουλβς – Λούτον (17:00)

Έβερτον – Μπρέντφορντ (19:30)

Άστον Βίλα – Τσέλσι (22:00)

Κυριακή 28 Απριλίου 

Μπόρνμουθ – Μπράιτον (16:00)

Τότεναμ – Άρσεναλ (16:00)

Νότιγχαμ Φόρεστ – Μάντσεστερ Σίτι (18:30)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς