20.7 C
Athens

Στίβενς – Σάκκαρη 0-2: Πρόκριση στους «16» της Μαδρίτης μέσα σε 63′ με σούπερ απόδοση

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έπαιξε φανταστικά απέναντι στη φορμαρισμένη Στίβενς και σε 63' προκρίθηκε στη φάση των «16» του τουρνουά της Μαδρίτης επιβεβαιώνοντας πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση

Δεύτερη σερί πρόκριση στο τουρνουά της Μαδρίτης για τη Μαρία Σάκκαρη χωρίς μάλιστα να δώσει σετ! Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια (νούμερο 6) καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες σε 63′ την Αμερικανίδα Σλόαν Στίβενς (νούμερο 33) με 2-0 σετ (6-1, 6-4) στη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμες συναντήσεις απέναντι στην αντίπαλό της.

Η Σάκκαρη έκανε ένα μυθικό πρώτο σετ και παρότι η Στίβενς (που προερχόταν από επτά σερί νίκες και κατάκτηση του τουρνουά στη Ροάν) έκανε μπρέικ, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είχε τις απαντήσεις για να φτάσει άνετα στη νίκη και στην πρόκριση στην επόμενη φάση με το εντυπωσιακό νούμερο των 15 νικών στα τελευταία 18 παιχνίδια της από τις 9 Μαρτίου.

Στη φάση των «16» η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Βραζιλιάνα Χαντάντ Μάια (νούμερο 14) ή την Αμερικανίδα Έμα Ναβάρο (νούμερο 23) που αναμετρώνται το Σάββατο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς