22.3 C
Athens

Έμερι: Έμπειρη ομάδα στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός, πολύ καλό τεστ για εμάς

Η Άστον Βίλα αντιμετωπίζει την Τσέλσι το βράδυ του Σαββάτου και θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα πριν από την πρώτη ευρωπαϊκή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του Conference.

Ο Ουνάι Έμερι μίλησε και για την επέκταση του συμβολαίου του ως το 2027 ενώ αναφέρθηκε και στον στόχο της Ευρώπης υποστηρίζοντας πως ο Ολυμπιακός είναι μια έμπειρη ομάδα και θα αποτελέσει ένα πολύ καλό τεστ για τον αγγλικό σύλλογο.

«Για ορισμένους παίκτες είναι η πρώτη φορά που παίζουν στην Ευρώπη, αλλά νομίζω ότι για αυτούς είναι πολύ καλή εμπειρία και μετά μπορούμε να προσπαθήσουμε να χρησιμοποιήσουμε τις εμπειρίες μας για να γίνουμε καλύτεροι και να είμαστε πιο απαιτητικό.

Η Ευρώπη είναι πάντα ευπρόσδεκτη για εμάς. Για μένα, παίζω στην Ευρώπη 16 συνεχόμενα χρόνια και είμαι πολύ χαρούμενος.

Φυσικά, είναι περισσότερη δουλειά, περισσότεροι αγώνες, μεγαλύτερος κίνδυνος τραυματισμών για τους παίκτες σου, αλλά είναι εκπληκτικό να γνωρίζεις άλλες χώρες και την ποδοσφαιρική κουλτούρα και να αντιμετωπίζεις άλλες ομάδες σε άλλες χώρες.

Τώρα είμαστε στους ημιτελικούς στο Conference αντιμετωπίζουμε τον Ολυμπιακό μια έμπειρη ομάδα στην Ευρώπη στο Champions League, στο Europa League και τώρα στο Conference. Νομίζω είναι ένα πολύ καλό τεστ για μας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Βάσκος προπονητής.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς