20.7 C
Athens

Τεράστια επιτυχία για τον Βασίλη Σπανούλη: Προπονητής της χρονιάς στο BCL!

Στη δεύτερη σεζόν του ως προπονητής, ο Βασίλης Σπανούλης αναδείχθηκε κόουτς της σεζόν στο BCL από τη FIBA για την ανεπανάληπτη πορεία του Περιστερίου στη διοργάνωση

Ένας θρυλικός παίκτης οδεύει ολοταχώς στο να γίνει ένας κορυφαίος προπονητής! Η πρώτη πολύ μεγάλη διάκριση για τον Βασίλη Σπανούλη είναι γεγονός καθώς ο κόουτς του Περιστερίου αναδείχθηκε προπονητής της χρονιάς στο Basketball Champions League!

Ο ομοσπονδιακός προπονητής και κόουτς της ομάδας των δυτικών προαστίων έλαβε την πάρα πολύ τιμητική ατομική διάκριση το Σάββατο (27/4) και την άξιζε πέρα για πέρα, με τη FIBA να τον επιβραβεύει για τη δουλειά που έχει κάνει φέτος!

Θυμίζουμε ότι το Περιστέρι προκρίθηκε πρωτίστως στα προημιτελικά με απίθανη επιστροφή από το 0-3 των τριών πρώτων αγωνιστικών και με μειονέκτημα έδρας απέκλεισε την περσινή κάτοχο του BCL, Βόννη.

Ο Βασίλης Σπανούλης οδήγησε την 3η ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος για πρώτη φορά στο Final Four του BCL και στις λεπτομέρειες το βράδυ της Παρασκευής (26/4) αποκλείστηκε στον ημιτελικό από την Τενερίφη ενώ την Κυριακή θα αντιμετωπίσει τη Μούρθια στον μικρό τελικό.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς