22.4 C
Athens

Παπαπέτρου: Όλοι ξέρουν πόσο αγαπώ τον Παναθηναϊκό, ευγνώμων στην ομάδα και τον κόσμο της

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου πραγματοποίησε μετά από πολύ καιρό μία καλή εμφάνιση με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, στη νίκη επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ για το 1-1 στη σειρά των playoffs, με τον Έλληνα διεθνή να δηλώνει ανοιχτά στην κάμερα της Euroleague την αγάπη του για «τριφύλλι», τονίζοντας πως είναι ευγνώμων για όσα τού προσφέρει η ομάδα και ο κόσμος της.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στα όσα πρέπει να κάνουν οι Πράσινοι ώστε να διεκδικήσουν την πρόκριση στο Final-4 μέσω Βελιγραδίου, στα δύο ματς που ακολουθούν με τυπικά γηπεδούχους τους Ισραηλινούς.

«Ήταν μια τεράστιας σημασίας νίκη. Προφανώς ήταν πολύ σημαντικό να ισοφαρίσουμε τη σειρά σε 1-1. Ως ομάδα δώσαμε ψυχή, καρδιά και σώμα για να έρθει αυτή η νίκη, ματώσαμε γι’ αυτή. Η Μακάμπι είναι μια πολύ σκληρή ομάδα, με πολύ καλή καθοδήγηση και εκτιμούμε τις μάχες που δίνουμε μαζί τους. Πιστεύω πως θα πρέπει να συνεχίσουμε όπως στο δεύτερο παιχνίδι, με την επιθετικότητα που δείξαμε και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι», τόνισε αρχικά.

«Η ατμόσφαιρα ήταν απίστευτη. Όλοι ξέρουν τη σχέση μου με την ομάδα, πόσο την αγαπώ και την ευχαριστώ. Ευχαριστώ και τον κόσμο για την αγάπη που εισπράττω όλα αυτά τα χρόνια», ανέφερε ο διεθνής άσος για το «δέσιμό» του με τον Παναθηναϊκό.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς