23.7 C
Athens

Μακάμπι: Εξαιρετικά αμφίβολος και για το Game 3 κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Μπάλντγουιν

Ανησυχητική παραμένει η κατάσταση στη Μακάμπι Τελ Αβίβ για τον τραυματισμό του Γουέιντ Μπάλντγουιν, ο οποίος ενδέχεται να χάσει και το τρίτο παιχνίδι της σειράς κόντρα στον Παναθηναϊκό και πρώτο στο Βελιγράδι

Η σειρά του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ βρίσκεται πλέον στο 1-1, με το σκηνικό να μεταφέρεται πλέον στο Βελιγράδι και την ουδέτερη έδρα των Ισραηλινών στη «Χάλα Πιονίρ».

Εκεί, ίσως κριθούν όλα για το ποιος θα προκριθεί στο Final-4 της Euroleague, ειδάλλως το σκηνικό θα μεταφερθεί ξανά στο ΟΑΚΑ για το πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι.

Στο στρατόπεδο της Μακάμπι, τα νέα για την κατάσταση του Γουέιντ Μπάλντγουιν, πρώτου σκόρερ και δεύτερου πασέρ της ομάδας στη διοργάνωση, παραμένουν ανησυχητικά, αφού οι πόνοι στον δικέφαλο του αριστερού του ποδιού δεν έχουν υποχωρήσει και η συμμετοχή του στο τρίτο ματς της σειράς κρίνεται ως εξαιρετικά αμφίβολη.

Εκφράζονται φόβοι ότι αν τελικώς αγωνιστεί τη Μ. Τρίτη (30/4) ο τραυματισμός του θα χειροτερέψει, γι’ αυτό ο Κάτας και συνεργάτες του πονοκεφαλιάζουν, ελπίζοντας ότι κάτι θα αλλάξει την τελευταία στιγμή…

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς