19.1 C
Athens

Παναθηναϊκός – Μακάμπι: Ένταση στη φυσούνα και επεισόδιο Λεσόρ με ανθρώπους των Ισραηλινών (vid)

Η ένταση που ξεκίνησε λίγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του Game 2 μεταφέρθηκε και στον δρόμο προς τα αποδυτήρια, με τον Ματίας Λεσόρ να έχει επεισόδιο με ανθρώπους των Ισραηλινών

Ο Παναθηναϊκός νίκησε τη Μακάμπι και ισοφάρισε τη σειρά σε 1-1, με πολύ μεγάλη εμφάνιση του Κώστα Σλούκα που πήρε το αίμα του πίσω για το «έγκλημα» στο Game 1 που εν πολλοίς έδωσε τη νίκη στους Ισραηλινούς.

Η πίεση για νίκη στην πλευρά των Πρασίνων ήταν τεράστια και μόνο ως τυχαίο δεν μπορεί να εκληφθεί το γεγονός της επιστροφής του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ μετά από δυο χρόνια. Ο οποίος ουκ ολίγες φορές σηκώθηκε από την καρέκλα του και έφτασε κοντά στην πλάγια γραμμή για να μιλήσει σε άπταιστα «γαλλικά» στους διαιτητές του αγώνα.

Λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος του ματς ο Κώστας Αντετοκούνμπο θέλησε να στείλει «μήνυμα» στον Κλίβελαντ με όχι και τόσο ήρεμο τρόπο, εκμεταλλευόμενος το πανδαιμόνιο στην εξέδρα αλλά και το γεγονός ότι οι διαιτητές εμφανίστηκαν ιδιαιτέρως ανεκτικοί προς τους γηπεδούχους.

Η ένταση ωστόσο μεταφέρθηκε και στον δρόμο προς τα αποδυτήρια, εκεί όπου ο Ματίας Λεσόρ είχε ένα μίνι επεισόδιο με ανθρώπους των Ισραηλινών και χρειάστηκε παρέμβαση τρίτων προκειμένου να ηρεμήσει και να απομακρυνθεί.

 

Όλα αυτά μόλις λίγες μέρες μετά το σοβαρό επεισόδιο στο οποίο ενεπλάκη ο Γάλλος σέντερ του Παναθηναϊκού πριν τον αγώνα με το Περιστέρι με οδηγό σχολικού πούλμαν, περιστατικό το οποίο τα ελληνικά ΜΜΕ στη συντριπτική πλειοψηφία τους επέλεξαν να αποκρύψουν…

Ο Λεσόρ, η ομερτά και η πονεμένη ιστορία που λέγεται «δημοσιογραφία» στην Ελλάδα

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς