21.5 C
Athens

Παναθηναϊκός – Μακάμπι: Στο ΟΑΚΑ μετά από σχεδόν δύο χρόνια ο Δ. Γιαννακόπουλος

Η ώρα της επιστροφής στο ΟΑΚΑ έφτασε για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, δυο χρόνια μετά την εσπευσμένη αποχώρησή του από το ματς με τη Λάρισα

Εκτός έδρας έδωσε το «παρών» σε αρκετές αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού στην κανονική περίοδο της EuroLeague ωστόσο δεν είχε βρεθεί στο ΟΑΚΑ.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επέλεξε το Game 2 του Παναθηναϊκού απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ για να επιστρέψει δύο χρόνια μετά την τελευταία του παρουσία: τότε είχε επανεμφανιστεί – πάλι μετά από μια διετία – στην ημιτελική σειρά με τη Λάρισα αλλά αποχώρησε κάτω από έντονες αποδοκιμασίες. Εφόσον μείνει ως το τέλος του αγώνα, τότε θα είναι η πρώτη του γεμάτη παρουσία σε εντός έδρας παιχνίδι μετά από 4 χρόνια.

Πριν το τζάμπολ του αγώνα έσπευσε να αγκαλιαστεί με τον Εργκίν Αταμάν, για τον οποίο ύψωσε τείχος προστασίας έπειτα από την ανακοίνωση που εξέδωσε η EuroLeague και ασφαλώς το τάιμινγκ της επιστροφής του στο ΟΑΚΑ είναι ιδιαίτερο αφού έχουν προηγηθεί έντονες διαμαρτυρίες και ανακοινώσεις από την πράσινη ΚΑΕ για τη διαιτησία του Game 1.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς