16.7 C
Athens

Βίντεο-ντοκουμέντο: Καρέ καρέ η απαγωγή των δύο αγοριών στην Κύπρο (video)

Tα παιδάκια φαίνονται να ακολουθούν τον υποτιθέμενο «δάσκαλο», καθώς είχαν προθυμοποιηθεί να τον βοηθήσουν να μεταφέρει κάποια πράγματα

Βίντεο-ντοκουμέντο που καταγράφει τη στιγμή της απαγωγής των δύο εντεκάχρονων αγοριών στην Κύπρο μετέδωσε o σταθμός Σίγμα.

Στο βίντεο, απεικονίζεται ο δράστης να περπατάει μπροστά και ανύποπτα να τον ακολουθούν τα δύο παιδάκια. Όπως είναι γνωστό, ο δράστης υποδύθηκε το νέο δάσκαλο των παιδιών και τους ζήτησε να τον βοηθήσουν να μεταφέρει κάποια πράγματα, επειδή ήταν δεμένο το χέρι του.

Αρχικά είχε ειπωθεί πως επρόκειτο για μεσήλικα, ωστόσο ο δράστης ήταν ένας νεαρός άνδρας 35 ετών. Εχει συλληφθεί και οδηγήθηκε ενώπιον του δικαστηρίου, το οποίο διέταξε την κράτησή του.

Hδη χθες ο 35χρονος έδωσε πολύωρη κατάθεση στους ανακριτές, ενώ πολύωρες ήταν και οι έρευνες στο διαμέρισμά του, εκεί όπου εντοπίστηκαν μετά από 7 ώρες τα δυο αγόρια.

Η προσαγωγή του υπόπτου στο δικαστήριο έγινε με τη συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης. Ισχυρή αστυνομική δύναμη υπήρχε και στην αίθουσα του δικαστηρίου.

Τα δύο αγόρια έμειναν στα χέρια του απαγωγέα για περίπου επτά ώρες. Έχουν διακομιστεί σε νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους και είναι καλά στην υγεία τους.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς