16.1 C
Athens

Επίσημη η παραμονή του Τσάβι στην Μπαρτσελόνα

Επίσημη είναι η παραμονή του Τσάβι στον πάγκο της Μπαρτσελόνα μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Ο 44χρονος τεχνικός που είχε ανακοινώσει στα μέσα της χρονιάς πως θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν άλλαξε γνώμη και θα παραμείνει στον πάγκο των Μπλαουγκράνα μέχρι την ολοκλήρωση του συμβολαίου του.

Σήμερα ανακοινώθηκε και επίσημα η παραμονή του σε κοινή συνέντευξη Τύπου που έδωσε με τον Ζοάν Λαπόρτα.

Ο Τσάβι δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Ξέρετε πως είμαι μεγάλος θαυμαστής της Μπαρτσελόνα και πάντα προσπαθούσα το καλύτερο για την ομάδα. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι o σύλλογος. Όταν συναντηθήκαμε με τον πρόεδρο έθεσα τον εαυτό μου στη διάθεσή του, αλλά έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στον πρόεδρο, τον αθλητικό χώρο και όλο το Δ.Σ.


Η συμμετοχή των παικτών ήταν πολύ σημαντική, με έκαναν να δω ότι αυτό το έργο πρέπει να συνεχιστεί. Δουλεύουμε καλά, είναι ένα πετυχημένο έργο. Οι οπαδοί με έχουν κάνει επίσης να δω ότι πρέπει να συνεχίσω. Το προσωπικό επίσης. Σκέφτομαι τι είναι καλύτερο για τον σύλλογο. Τον Ιανουάριο σκέφτηκα ότι ήταν καλύτερο να φύγω, αλλά τώρα το βλέπω διαφορετικά. Νομίζω ότι είναι η καλύτερη απόφαση».

Από την πλευρά του ο Λαπόρτα είπε: «Ο Τσάβι μου εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στην ομάδα και να συνεχίσουμε μαζί αυτό το πρότζεκτ. Είμαστε ενθουσιασμένοι. Είναι εξαιρετικά νέα για την Μπαρτσελόνα. Η σταθερότητα είναι το κλειδί για την επιτυχία. Ο Τσάβι είναι ένας γνήσιος “Μπαρτσελονίστα”. Μοιραζόμαστε αυτό το συναίσθημα. Έχουμε την Μπαρτσελόνα πάνω από όλους».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς