16.1 C
Athens

Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ, θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του την Παρασκευή

Διαβάστε στον ΑΘΛΟ όλο το ρεπορτάζ για τα αποτελέσματα της μαγνητικής στην οποία υποβλήθηκε ο Φίλιπ Πετρούσεφ, αλλά και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το αριστερό του γόνατο μετά τον τραυματισμό στο Game 1

Ο Φίλιπ Πετρούσεφ ήταν ο MVP του Game 1 στη Βαρκελώνη βάσει PIR, ωστόσο δεν μπόρεσε να χαρεί την εξαιρετική του εμφάνιση αλλά και την απίθανη νίκη του Ολυμπιακού εξαιτίας του τραυματισμού του στο αριστερό γόνατο 36” πριν τη λήξη του αγώνα.

 

Η συγκεκριμένη εξέλιξη «πάγωσε» σε κάποιο βαθμό τα ερυθρόλευκα χαμόγελα για τη σπουδαία νίκη και την εξαιρετική εμφάνιση, αφού κανένας δεν θα ήθελε να δει τον Σέρβο άσο με σοβαρό τραυματισμό. Πολύ περισσότερο όταν ένα χτύπημα στο άλλο γόνατο (το δεξί) έγινε αιτία για να απουσιάσει σχεδόν έναν μήνα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των νταμπλούχων.

Το πρωί της Πέμπτης τα μηνύματα ήταν άκρως ενθαρρυντικά, αφού ο Πετρούσεφ δεν πονούσε ενώ δεν υπήρχε και πρήξιμο στο γόνατό του. Αυτό αποτυπώθηκε και στις εξετάσεις του Σέρβου, αφού η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ήταν καθαρή. Ο διεθνής άσος ταλαιπωρείται από διάταση έσω πλαγίου κι έτσι η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί την Παρασκευή και ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα περιμένει το ΟΚ του παίκτη του προκειμένου να αποφασίσει αν θα τον υπολογίζει ή όχι στο Game 2.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς