17.1 C
Athens

Μπάλντγουιν: Ένας τραυματισμός δεν θα με σταματήσει σε αυτό το σημείο, θα παίξω την Πέμπτη

Ο Αμερικανός γκαρντ της Μακάμπι ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται θέμα συμμετοχής του στο Game 2 της Πέμπτης, αφού νιώθει καλά και είναι αποφασισμένος να βοηθήσει την ομάδα του να κάνει το 2-0 στην έδρα του Παναθηναϊκού

Στο 32′ του πρώτου αγώνα των playoffs ανάμεσα σε Μακάμπι και Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, ο Γουέιντ Μπάλντγουιν αισθάνθηκε ένα τράβηγμα και εκνευρισμένος αποχώρησε για τον πάγκο.

Μετά τη λήξη, η Μακάμπι εμφανίστηκε καθησυχαστική καθώς υποστήριξε πως ο Αμερικανός «ταλαιπωρείται από ελαφριά ενόχληση στον οπίσθιο μηριαίο και είναι αμφίβολος για το Game 2 (σ.σ. Πέμπτη 25/4)».

Ωστόσο, στις δηλώσεις του μετά το ματς και τη νίκη της ομάδας του, ο Αμερικανός γκαρντ παρουσιάστηκε βέβαιος για τη συμμετοχή του στο κρίσιμο δεύτερο ματς της σειράς, ξανά στην Αθήνα, αναφέροντας πως «ένας τραυματισμός δεν θα με σταματήσει σε αυτό το σημείο, θα παίξω κανονικά την Πέμπτη».

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Αισθάνομαι καλά και θα παίξω την Πέμπτη. Ένας τραυματισμός δεν θα με σταματήσει σε αυτό το σημείο. Βρήκαμε τον τρόπο να κερδίσουμε το πρώτο παιχνίδι σε ένα δύσκολο γήπεδο. Όλοι στην ομάδα έπαιξαν καλά και καταφέραμε να πάρουμε την πρώτη νίκη στη σειρά.

Ήμασταν σε εξαιρετική φόρμα ως ομάδα τους τελευταίους δύο μήνες και ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη για να ανοίξουμε τα πλέι οφ, αλλά πρέπει ακόμα να κερδίσουμε δύο ακόμη παιχνίδια. Ήμασταν στην ίδια κατάσταση ακριβώς πριν από ένα χρόνο στο Μονακό και καταλήξαμε να χάσουμε τη σειρά. Κάναμε τη δουλειά στο πρώτο παιχνίδι και τώρα πρέπει να προετοιμαστούμε και να προσπαθήσουμε να πάρουμε άλλη μια νίκη».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς