15.9 C
Athens

Ολυμπιακός: Με επιστροφή των βασικών και φουλ επίθεση στο Χαριλάου οι Ερυθρόλευκοι

Ο Ολυμπιακός θέλει να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί του στο πρωτάθλημα απέναντι στον Άρη, με τον οποίο μετράει μόνο νίκες φέτος, ώστε να πλησιάσει κι άλλο στην κορυφή, αναλόγως το αποτέλεσμα στο ντέρμπι της OPAP Arena

Ο Ολυμπιακός θέλει μόνο νίκη το απόγευμα της Τετάρτης (24/4, 19:30) στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον Άρη ώστε να μείνει μέσα στο «κόλπο» του τίτλου στη Super League, σε μία κρίσιμη αγωνιστική όπου οι δύο πρώτοι της κατάταξης (ΑΕΚ – Παναθηναϊκός) παίζουν μεταξύ τους στην OPAP Arena.

Οι Ερυθρόλευκοι, που βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League και τη νίκη με τα… δεύτερα επί του ΠΑΟΚ, θέλουν να δώσουν συνέχεια στο νικηφόρο σερί τους στην Ελλάδα, κάνοντας το 4/4 τόσο στα τελευταία ματς των πλέι οφ όσο και απέναντι στους Κίτρινους φέτος.

Η ομάδα του Μεντιλίμπαρ είναι αήττητη φέτος σε τρία ματς κόντρα στον Άρη και θέλει να φύγει «αλώβητη» από το Χαριλάου ώστε να συνεχίσει την… καταδίωξη με το βλέμμα στην κορυφή.

Σε αντίθεση με το προηγούμενο ματς απέναντι στον ΠΑΟΚ, ο Βάσκος τεχνικός έχει αποφασίσει -όπως φαίνεται και από την αποστολή που πήρε μαζί του- να επαναφέρει τις βασικές του μονάδες στον αγωνιστικό χώρο του «Κλ. Βικελίδης» έχοντας κυκλώσει το σημερινό παιχνίδι ως κομβικό για τη συνέχεια της διαδικασίας των πλέι οφ.

Χωρίς Ρέτσο και Όρτα στο Χαριλάου ο Ολυμπιακός

Γι’ αυτό και θα πάει με φουλ επίθεση από την αρχή και πιθανότερη ενδεκάδα σε σχηματισμό 4-2-3-1 τους: Τζολάκη κάτω από την εστία, Ροντινέι, Ντόη, Κάρμο και Ορτέγκα από τα δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα, Έσε και Τσικίνιο (ή Καρβάλιο) στα χαφ, με τον Φορτούνη σε ελεύθερο ρόλο μπροστά τους (θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Γιόβετιτς) και τους Μασούρα – Ποντένσε στα άκρα. Ο Ελ Κααμπί αναμένεται να ξεκινήσει στην κορυφή, αν και ο Ναβάρο άφησε καλές εντυπώσεις στον Μεντιλίμπαρ μετά την εμφάνισή του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Μία πιθανή ενδεκάδα για τον Άρη, που θα παραταχθεί χωρίς τους Φεράρι, Ανσαριφάρντ, Βέλεθ και Βερστράτε, είναι η εξής: Κουέστα, Οντουμπάτζο, Ροζ, Μπράμπετς, Μοντόγια, Νταρίντα, Ζουλ, Σουλεϊμάνοφ, Γκαρθία, Φετφατζίδης, Μορόν.

Σέντρα στις 19:30 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με διαιτητή τον Σλοβένο, Ομπρέντοβιτς και στο VAR τον συμπατριώτη του (Ματέι).

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς