16.5 C
Athens

Γουίλι Ερνανγκόμεθ: Ζήτησα τη γνώμη του Χουάντσο για τον Ολυμπιακό, μου έδωσε συμβουλές

Ο Γουίλι Ερνανγκόμεθ περιμένει μια συναρπαστική σειρά της Μπαρτσελόνα απέναντι στον Ολυμπιακό. Ο σέντερ της ομάδας του Ρότζερ Γκριμάου ζήτησε ταπεινότητα και αποκάλυψε πως ζήτησε τη γνώμη του αδερφού του (Χουάντσο) για τους Ερυθρόλευκους.

«Έχουν δυνατούς ψηλούς με μέγεθος και παίκτες γενικά που είναι πολύ δυνατοί. Δε νομίζω ότι πρέπει να εστιάσουμε στις νίκες της κανονικής περιόδου, αλλά να εστιάσουμε σε αυτό που είναι ο Ολυμπιακός σήμερα. Μία συμπαγής ομάδα, που έχει εξελιχθεί πολύ και παίζει πολύ καλά. Θα είναι μία συναρπαστική σειρά πέντε αγώνων που πρέπει να αντιμετωπίσουμε με απόλυτη ταπεινότητα.

Είναι η ομάδα που παίζει με τις λιγότερες κατοχές ανά παιχνίδι και της αρέσουν οι καταστάσεις 5 εναντίον 5. Θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε εφαρμόζοντας τις αρετές μας, οι οποίες είναι να τρέχουμε σε όλο το γήπεδο και να να είμαστε πιο ευέλικτοι. Ο Χουάντσο έχει την εμπειρία από τα παιχνίδια εναντίον του Ολυμπιακού στο ελληνικό πρωτάθλημα και κύπελλο. Τον έχω ρωτήσει για την γνώμη του και μου έχει δώσει μερικές συμβουλές», δήλωσε ο Γουίλι Ερνανγκόμεθ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς