23.4 C
Athens

Γκριμάου: Συμπαγής ομάδα με σπουδαίους παίκτες ο Ολυμπιακός, έχουμε το πλεονέκτημα με την έδρα

Ο Ρότζερ Γκριμάου περιμένει μια δύσκολη σειρά με τον Ολυμπιακό εξηγώντας γιατί οι Ερυθρόλευκοι είναι επικίνδυνοι.

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα χαρακτήρισε σημαντικό τον παράγοντα έδρα και ελπίζει πως οι Καταλανοί θα καταφέρουν να πάρουν εκείνοι την πρόκριση στο Final Four εις βάρος μιας ομάδας με πολύ σπουδαίους παίκτες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Έχουμε παίξει πολύ άνετα στο Παλάου καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Είναι μεγάλο κίνητρο να έχεις τον κόσμο στον πλευρό σου, έχουμε καταφέρει να έχουμε τον παράγοντα έδρα υπέρ μας και ελπίζω ότι θα τα πάμε τέλεια.

Είμαι ευχαριστημένος για το πώς έχουμε φτάσει εδώ, είμαστε έτοιμοι να πρωταγωνιστήσουμε. Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ συμπαγής ομάδα στο 5 εναντίων 5, με πολύ αθλητικούς παίκτες που παίζουν καλά και στο ζωγραφιστό. Είναι η ομάδα που πασάρει τη μπάλα καλύτερα και έχουν πολύ υπομονή ώστε να παίξουν μέχρι και τα τελευταία δευτερόλεπτα και να βρουν την καλύτερη επιλογή.

Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που έχει ένα ρόστερ με σπουδαίους παίκτες. Ελπίζουμε να είναι όλοι εκεί και έτσι έχουμε προετοιμαστεί για το ματς, αλλά αν δεν είναι κάποιος για τον οποιοδήποτε λόγο, όποιοι βγουν ώστε να καλύψουν το κενό, σας διαβεβαιώνω ότι θα είναι και αυτοί σε κορυφαίο επίπεδο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς