16.5 C
Athens

Ολυμπιακός: Χωρίς Παπανικολάου στη Βαρκελώνη, σφίγγει τα δόντια ο Γουόκαπ

Χωρίς τον αρχηγό του θα παραταχθεί στο πρώτο παιχνίδι των playoffs κόντρα στην Μπαρτσελόνα ο Ολυμπιακός, ενώ ο Τόμας Γουόκαπ σφίγγει τα δόντια και θα ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή παρά τις ενοχλήσεις στη μέση

Ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στην Ισπανία για το Game 1 με την Μπαρτσελόνα (24/4, 22:00) χωρίς τον αρχηγό του, Κώστα Παπανικολάου, που ταλαιπωρείται από ίωση και δεν προπονήθηκε ούτε την Τρίτη (23/4).

Σε αντίθεση με τον αρχηγό του Ολυμπιακού, ο Τόμας Γουόκαπ βρέθηκε σήμερα στο ΣΕΦ και θα ακολουθήσει την αποστολή των Ερυθρολεύκων στη Βαρκελώνη, παρά τις ενοχλήσεις που νιώθει στη μέση, σφίγγοντας για ακόμη μία φορά τα δόντια.

Ο Παπανικολάου ταλαιπωρείται από πυρετό, ωστόσο υπάρχει ακόμα το ενδεχόμενο να ταξιδέψει την ημέρα του αγώνα για την ισπανική πόλη, εφόσον νιώσει καλύτερα.

Για τον Γουόκαπ, η κατάσταση είναι πιο ξεκάθαρη, καθώς προπονήθηκε κανονικά την Τρίτη κι όλα δείχνουν ότι θα βρίσκεται στην 12άδα του Γιώργου Μπαρτζώκα για το Game 1 της σειράς στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» το βράδυ της Τετάρτης (24/4).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς