18 C
Athens

Σλούκας: Ο Ολυμπιακός υστερεί φέτος σε ταλέντο, συγκινητικό να τραγουδούν το όνομά μου οι οπαδοί του ΠΑΟ (vid)

Ο Κώστας Σλούκας δήλωσε συγκινημένος για το γεγονός πως σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα οι οπαδοί του Παναθηναϊκού τραγουδούν ήδη το όνομά του, ενώ αποκάλυψε πως αν ο Παναθηναϊκός κατακτήσει τη Euroleague, το πρώτο πράγμα που θα κάνει είναι να πιει ένα μπουκάλι κρασί με τον Εργκίν Αταμάν.

Παράλληλα, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού μίλησε και για τον Ολυμπιακό, τον οποίο χαρακτήρισε έμπειρη και σκληρή ομάδα, παρότι όπως τόνισε «φέτος υστερεί λίγο σε ταλέντο».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο κανάλι του ΟΠΑΠ:

Σχετικά με τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού και τη σχέση που έχει αναπτύξει μαζί τους, δήλωσε: «Φέτος έχουμε δει κάτι πραγματικά ανεπανάληπτο! Έρχονται ακόμα και με την τελευταία ομάδα, όπως όταν παίζαμε με την Άλμπα, να γεμίσουν το γήπεδο, 18.000 κόσμος! Το γεγονός ότι τραγουδάνε το όνομά μου σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα είναι συγκινητικό πραγματικά. Αναλογιστείτε για ποιους παίκτες έχει τραγουδήσει αυτός ο κόσμος στο παρελθόν».

Επιπλέον, με χιουμοριστική διάθεση, ο Κώστας Σλούκας αποκάλυψε ποιου συμπαίκτη τη μουσική δεν αντέχει να ακούει στα αποδυτήρια, ποια συμβουλή του πατέρα του ακολουθεί καθημερινά, καθώς και ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνει παρέα με τον Εργκίν Αταμάν αν ο Παναθηναϊκός κερδίσει εφέτος την Ευρωλίγκα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς