23.4 C
Athens

Έβερτον – Νότιγχαμ: Οι Κόκκινοι ζητούν να δημοσιευθούν τα ηχητικά από τις συνομιλίες των διαιτητών

Μετά το αρχικό ξέσπασμα της Νότιγχαμ Φόρεστ για τη διαιτησία στον αγώνα με την Έβερτον, όπου οι Κόκκινοι εξέδωσαν ανακοίνωση μετά την ήττα με 2-0 από τα Ζαχαρωτά και έκαναν λόγο για τρία πέναλτι που δεν δόθηκαν στο ματς, ακολούθησε τη Δευτέρα (22/4) το αίτημα της αγγλικής ομάδας ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη, να δημοσιευθούν τα ηχητικά από τις συνομιλίες των διαιτητών.

Γκάρι Νέβιλ για την ανακοίνωση της Νότιγχαμ: Είναι σαν δήλωση μαφίας, να παραιτηθεί ο Κλάτενμπεργκ

Σημειώνεται ότι από τη Νότιγχαμ τονίστηκε πως ο VAR είναι οπαδός της Λούτον κι αυτό είναι κάτι το οποίο γνώριζε ο σύλλογος και είχε προειδοποιήσει.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η Νότιγχαμ στη νέα της τοποθέτηση για τη διαιτησία:

«Η Νότιγχαμ Φόρεστ υπέβαλε σήμερα επίσημο αίτημα στην PGMOL (Επιτροπή Διαιτητών στην Αγγλία) να δημοσιοποιήσει τις ηχογραφήσεις μεταξύ των διαιτητών κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα με την Έβερτον στο Γκούντισον Παρκ.

Ο σύλλογος ζήτησε να δημοσιοποιηθούν οι ηχογραφήσεις με τις συνομιλίες σε τρεις συγκεκριμένες φάσεις: στο μαρκάρισμα του Άσλεϊ Γιανγκ στον Τζοβάνι Ρέινα (24ο λεπτό), στο χέρι του Άσλεϊ Γιανγκ (44ο λεπτό) και στο μαρκάρισμα του Άσλεϊ Γιανγ στον Κάλουμ Χάντσον-Οντόι (56ο λεπτό).

Υποστηρίζουμε σθεναρά το δικαίωμα της ευρύτερης ποδοσφαιρικής κοινότητας και των υποστηρικτών μας να έχουν πρόσβαση στον ήχο και την απομαγνητοφώνηση για πλήρη διαφάνεια, ώστε να διασφαλίζεται η ακεραιότητα του αθλήματος».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς