16.2 C
Athens

A Bola: «Σε διαπραγματεύσεις με Τζολάκη η Μπράγκα»

Σύμφωνα με δημοσίευμα της A Bola, η Μπράγκα δείχνει ζωηρό ενδιαφέρον για την απόκτηση του Κωνσταντίνου Τζολάκη, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι

Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης είναι ο άνθρωπος των ημερών για τον Ολυμπιακό. Αφενός γιατί έγινε ο μοναδικός τερματοφύλακας στην ιστορία των Πειραιωτών που αποκρούει τρία πέναλτι σε ευρωπαϊκό ματς. Και αφετέρου επειδή αυτές οι καταπληκτικές αποκρούσεις έδωσαν την πρόκριση στα ημιτελικά του UEFA Conference League.

Ο βασικός πλέον γκολκίπερ των Ερυθρόλευκων βρίσκεται ήδη στο στόχαστρο ξένων συλλόγων. Αυτή ίσως να ήταν μια καλή είδηση (από οικονομικής άποψης) για τον Ολυμπιακό, αν το συμβόλαιο του Τζολάκη δεν έληγε το καλοκαίρι. Σύμφωνα με αποκάλυψη της A Bola, η Μπράγκα δείχνει ζωηρό ενδιαφέρον για την απόκτησή του, βλέποντας στο πρόσωπό του μια εξαιρετική προοπτική για το μέλλον.

 

Το πορτογαλικό ΜΜΕ αναφέρει ότι ο πρόεδρος της Μπράγκα, Αντόνιο Σαλβαδόρ, είναι σε επαφή με την πλευρά του αρχηγού της εθνικής Ελλάδας Κ21, κάνοντας λόγο για διαπραγματεύσεις. Ακόμα, στο εν λόγω ρεπορτάζ γίνεται αναφορά στο γεγονός πως ο Τζολάκης έχει πλέον μονιμοποιηθεί κάτω από τα ερυθρόλευκα δοκάρια, ενώ τονίζεται η καθοριστική συμβολή του στο ερυθρόλευκο έπος της Πόλης.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς