16.9 C
Athens

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να γιορτάσουν το 32ο πρωτάθλημα μπροστά στον κόσμο τους

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός αναμετρώνται στον 4ο τελικό της Volley League στο «Μ. Μερκούρη», όπου οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να στεφθούν πρωταθλητές μπροστά στους οπαδούς τους

Η τέταρτη και ίσως τελευταία πράξη των φετινών τελικών της Volley League θα παιχτεί σήμερα το απόγευμα (18.00, ΕΡΤ3) στο «Μ. Μερκούρη», όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό για να τελειώσει την υπόθεση πρωτάθλημα στην έδρα του.

Οι Πράσινοι μείωσαν τη σειρά σε 2-1, μετά τη δύσκολη νίκη τους στο Μετς με 3-2 σετ και σήμερα οι δύο ομάδες δίνουν ξανά ραντεβού με διαφορετικό στόχο: Ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη που θα του χαρίσει τον 32ο τίτλο στην ιστορία του, ενώ οι φιλοξενούμενοι χρειάζεται να περάσουν από την αντίπαλη έδρα για να στείλουν ξανά τη σειρά για ένα τελευταίο παιχνίδι στο γήπεδό τους, καταφέρνοντας αυτό που ποτέ δεν έχει πετύχει ομάδα στην ιστορία της Volley League.

Διατηρώντας το πλεονέκτημα έδρας και έχοντας πετύχει δύο «καθαρές» νίκες με 3-0 στους δύο πρώτους τελικούς, οι Ερυθρόλευκοι θέλουν σήμερα να πανηγυρίσουν τον τίτλο μπροστά στους οπαδούς τους.

«H oμάδα είναι έτοιμη για έναν τόσο σημαντικό αγώνα. Αλλά εξίσου σημαντικό είναι πως αγωνιζόμαστε στο γήπεδό μας, μπροστά στους φιλάθλους μας. Είδαμε τι άλλαξε ο αντίπαλός μας στον προηγούμενο αγώνα και δουλέψαμε πάνω σε αυτό. Είμαστε έτοιμοι για να παλέψουμε και πάλι για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα», τόνισε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ντανιέλ Καστελάνι, ενώ ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος έκανε λόγο για κατάθεση ψυχής, προκειμένου να γίνει η μεγάλη ανατροπή στη σειρά των τελικών: «Είπαμε αμέσως μετά το ματς στο Μετς που νικήσαμε ότι παραμένουμε με την πλάτη στον τοίχο. Αυτό δεν αλλάζει και φυσικά πρέπει να κάνουμε κατάθεση ψυχής στο Ρέντη για να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αυτή τη στιγμή επιλέγουμε να μη μιλάμε καθόλου και να έχουμε το μυαλό μας όλοι συντονισμένο στον τέταρτο τελικό που κρίνει πολλά»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς