22.6 C
Athens

Oμολόγησε ο δολοφόνος του φαρμακοποιού στο Νέο Ψυχικό

Πρόκειται για έναν 51χρονο αρχιτέκτονα • Τι είπε για το κίνητρο της δολοφονίας

Ενας αρχιτέκτονας  51 ετών, φέρεται πως είναι ο άνθρωπος που σκότωσε τον 57χρονο φαρμακοποιό την ώρα που έβγαινε με το αυτοκίνητό του από το γκαράζ του σπιτιού του.

Ο 51χρονος έχει προσαχθεί στην Ασφάλεια ως ύποπτος για τη δολοφονία του  φαρμακοποιού στο Νέο Ψυχικό, ομολόγησε ότι προέβη στη συγκεκριμένη πράξη και θεωρείται πλέον ζήτημα χρόνου να συλληφθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο λόγος της δολοφονίας είναι οι οικονομικές διαφορές με τον φαρμακοποιό, Βασίλη Φλώρο, που είχαν φόντο ένα ακίνητο. Όπως είπε ο 51χρονος, είχε δανειστεί από τον φαρμακοποιό ένα μεγάλο χρηματικό πόσο της τάξεως των 300.000 ευρώ κι επειδή δεν μπόρεσε να το αποπληρώσει κατέληξαν στο δικαστήριο. Ο Φλώρος κέρδισε τη δίκη και έτσι έγινε κατάσχεση του σπιτιού του αρχιτέκτονα. Ο 51χρονος, ο οποίος είναι οικογενειάρχης που δεν είχε δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα, θεώρησε ότι αδικήθηκε και προέβη σ’ αυτή την πράξη, προκειμένου να τον εκδικηθεί.

Το χρονικό της δολοφονίας

Ήταν λίγο μετά τις 9:30 το πρωί του Σαββάτου, 8 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, στη συμβολή των οδών Πλαστήρα και Ιωνίας στο Νέο Ψυχικό, άγνωστος προσέγγισε τον 57χρονο άντρα την ώρα που έβγαινε με το αυτοκίνητό του, μία μαύρη Μερσεντές, από το πάρκινγκ του σπιτιού του.

Ο άντρας πλησίασε τον φαρμακοποιό, ο οποίος ακινητοποίησε το όχημά του και κατέβασε το παράθυρο. Λίγα δευτερόλεπτα μετά, ο άγνωστος άρχισε να πυροβολεί, πιθανότατα με περίστροφο, καθώς στο σημείο δεν βρέθηκαν κάλυκες.

Εκείνη την ώρα η σύζυγος του φαρμακοποιού βρισκόταν στην οικία τους. Να σημειωθεί ότι η ίδια είναι γιατρός παθολόγος και διατηρεί το ιατρείο της στην ίδια πολυκατοικία. Ο άτυχος 57χρονος ήταν πατέρας δύο παιδιών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γιος του είναι φοιτητής στην Πάτρα, ενώ η κόρη του φέρεται να βρισκόταν στο σπίτι την ώρα της δολοφονίας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς