18 C
Athens

Κάτας: Φαβορί λόγω της έδρας του ο Παναθηναϊκός, έχουν παίκτες με λίγη περισσότερη εμπειρία

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ επικράτησε άνετα με 90-77 της Χάποελ Μπερ Σεβά κι έδειξε έτοιμη για τις μεγάλες μάχες με τον Παναθηναϊκό μέσα στην εβδομάδα στα playoffs της Euroleague.

Ενόψει αυτών των αναμετρήσεων στο κατάμεστο ΟΑΚΑ, ο προπονητής της «ομάδας του λαού», Όνεντ Κάτας, μίλησε για το ζευγάρι, χαρακτήρισε φαβορί λόγω έδρας τους Πράσινους και τόνισε πως το σύνολο του Αταμάν διαθέτει λίγη περισσότερη εμπειρία.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Υπάρχουν δύο διαφορετικά στιλ παιχνιδιού μεταξύ των δύο ομάδων. Εκείνοι παίζουν σε πιο αργό τέμπο, ενώ εμείς παίζουμε με συνεχή ροή στο παιχνίδι. Αμυντικά υπάρχουν μικρές διαφορές μεταξύ των ομάδων, ωστόσο ίσως έχουν ένα πλεονέκτημα και έχει να κάνει με το ότι έχουν παίκτες με λίγη περισσότερη εμπειρία.

Μπορώ να παραλληλίσω τη σειρά με αυτή που παίξαμε πέρυσι απέναντι στη Μονακό. Ελπίζω με την εμπειρία που αποκτήσαμε να έχουμε μάθει και να να γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε φέτος. Είναι το φαβορί και παίζουν στην έδρα τους. Εμείς δεν θα έχουμε το 3ο και το 4ο ματς στο Γιαντ Ελιάου και στην ατμόσφαιρα που είχαμε συνηθίσει οπότε θα είναι μειονέκτημα».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς