23.4 C
Athens

ΟΦΗ – Βόλος 2-1: Ο Τοράλ διατήρησε σε δύσκολη θέση τους Θεσσαλούς

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τοράλ ο ΟΦΗ επικράτησε με 2-1 του Βόλου, ο οποίος παραμένει σε δύσκολη θέση.

Το ματς στο Γεντί Κουλέ είχε μόνο μία ομάδα που καιγόταν βαθμολογικά, ωστόσο αυτό δεν επηρέασε τους Κρητικούς να πάρουν τη νίκη. Ο Βόλος παραμένει εκτός ζώνη υποβιβασμού, όμως μόνο σίγουρος δεν μπορεί να αισθάνεται καθώς για την ώρα η διαφορά που τον χωρίζει από την Κηφισιά είναι μόλις τέσσερις βαθμοί.

Το παιχνίδι δεν είχε πολλές καλές στιγμές, όμως η ανωτερότητα του ΟΦΗ ήταν εμφανής. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Κρητικούς ο Τοράλ, ο οποίος σκόραρε και τα δύο τέρματα της ομάδας του και της χάρισε τη νίκη.

Το πρώτο γκολ ήρθε στο 27′ μετά από φάση διαρκείας, με την άμυνα του Βόλου να μην μπορεί να απομακρύνει τον κίνδυνο και να το πληρώνει καθώς το πλασέ του Τοράλ κατέληξε στα δίχτυα.

Το δεύτερο γκολ από τον ίδιον ποδοσφαιριστή ήρθε στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 49′. Η άμυνα των φιλοξενουμένων άφησε ανενόχλητο τον Τοράλ να μπει στην περιοχή και αυτός την τιμώρησε σκοράροντας με ωραίο πλασέ για το 2-0.

Το μόνο που κατάφερε ο Βόλος ήταν να μειώσει στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Καλογερόπουλο για το τελικό 2-1.

ΟΦΗ – ΒΟΛΟΣ 2-1

Γήπεδο: Γεντί Κουλέ

Σκόρερ: 28′, 49′ Τοράλ / 90+2′ Καλογερόπουλος

Διαιτητής: Ανδριανός

Κίτρινες: Μαρινάκης / Ντε Καμπς

ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Χριστογεώργος, Μαρινάκης (72΄Λαμπρόπουλος), Βούρος, Λουκάο, Τοράρινσον, Μπάκιτς, Μεγιάδο (79΄Γκλάζερ), Μπάκου (72΄Μοσκέρα), Τοράλ (65΄Γκαγιέγκος), Ριέρα, Ισέκα (79΄Λουίζ Φελίπε).

ΒΟΛΟΣ (Χρήστος Κόντης): Κόβατς, Μύγας (62΄Μπερτόγλιο), Καλογερόπουλος, Άλχο, Λούνα(85΄Κίτσος), Ντε Καμπς (62΄Τρουιγέ), Τσοκάνης, Κόμπα, Γκλάβτσιτς, Ασεχνούν (70΄Ποπέσκου), Μανουέλ Γκαρσία (70΄Μωραϊτης).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς