18 C
Athens

Νέα αποχή των παικτών στην ΑΕΚ λόγω οφειλών, κάποιοι σκέφτονται να μην παίξουν κόντρα στον ΠΑΟΚ!

Στο απροχώρητο έχει φτάσει η κατάσταση στην ΚΑΕ ΑΕΚ, με τους παίκτες του «κιτρινόμαυρου» ρόστερ να προχωρούν σε νέα αποχή λόγω οφειλών και το κυριακάτικο ματς με τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται στον «αέρα»

Κάτι παραπάνω από τεταμένο παραμένει το κλίμα στην ΚΑΕ ΑΕΚ, με τους παίκτες της Ένωσης να προχωρούν σε νέα αποχή από τις προπονήσεις λόγω οφειλών από τη διοίκηση!

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι παίκτες της Ένωσης απέχουν συνειδητά από τις ομαδικές προπονήσεις και το αυριανό (21/4) παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για την Basket League βρίσκεται στον «αέρα».

Ορισμένοι παίκτες έχουν τονίσει πως αν δεν πληρωθούν μέσα στις επόμενες ώρες, τότε δεν θα αγωνιστούν απέναντι στον Δικέφαλο του Βορρά, με την κατάσταση στις τάξεις της ομάδας να έχει φτάσει στο απροχώρητο.

Σημειώνεται πως σε αποχή είχαν προχωρήσει και την προηγούμενη εβδομάδα οι παίκτες της ΑΕΚ, όταν με «παρέμβαση» του διοικητικού ηγέτη της ομάδας, Μάκη Αγγελόπουλου, το πρόβλημα είχε λυθεί προσωρινά με την καταβολή μέρος των οφειλών στα μέλη του «κιτρινόμαυρου» ρόστερ.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς