24.3 C
Athens

Η αποθέωση του Μίτσελ στον Τζολάκη: «Αξίζεις αυτή την επιτυχία, εμείς σε πιστέψαμε από την αρχή» (pic)

Με ένα υπέροχο μήνυμα στο Instagram ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού αποθέωσε τον Κωνσταντίνο Τζολάκη για την επική εμφάνισή του στην Πόλη, αναφέροντας πως ο ίδιος τον πίστεψε από την αρχή κι ότι το' χει ξανακάνει απέναντι στον Άρη στη Θεσσαλονίκη

Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού στην ιστορική πρόκριση μέσα στην Πόλη επί της Φενέρμπαχτσε, με τους Ερυθρόλευκους να συνεχίζουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε ημιτελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης, αυτής του Conference League.

Ο 21χρονος Έλληνας κίπερ απέκρουσε τρία πέναλτι και με την σπουδαία του εμφάνιση έγραψε ιστορία, δείχνοντας και με το παραπάνω πως αξίζει την εμπιστοσύνη που τού έδειξε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δίνοντάς του φανέλα βασικού.

Πριν τον Μεντιλίμπαρ, όμως, πρώτα τον είχε πιστέψει ο Μίτσελ, με τον Ισπανό πρώην τεχνικό των Πειραιωτών να αποθεώνει τον νεαρό τερματοφύλακα για την επική εμφάνισή του στην Πόλη, με ένα ιδιαίτερο μήνυμα στο Instagram (κάτω από την ανάρτηση της πρόκρισης από τον Τζολάκη).

Συγκεκριμένα ο Μίτσελ τού έγραψε: «Τίποτα δεν συμβαίνει στην τύχη. Είσαι σπουδαίος τερματοφύλακας, επειδή έχεις εξίσου σπουδαίο προπονητή τερματοφυλάκων (σ.σ. Παναγιώτης Αγριογιάννης). Αξίζεις αυτή την επιτυχία γιατί έκανες ακριβώς το ίδιο με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Δεν πίστεψαν πολλοί σε σένα. Εμείς όμως το κάναμε, όπως και ο προπονητής σου. Συγχαρητήρια».

Ο Τζολάκης τον ευχαρίστησε με σχετικό ιμότζι… ευγνωμοσύνης.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς