24.3 C
Athens

Πογέτ: Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα με την Ελλάδα, δεν υπάρχει πιθανότητα να πάω στην Ιρλανδία

Ο Γκουστάβο Πογέτ ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει περίπτωση να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της εθνικής Ιρλανδίας, ενώ σε σχόλιό του για την επόμενη μέρα στην Ελλάδα απάντησε με ένα απόλυτο… τίποτα.

Συγκεκριμένα, ο Ουρουγουανός τεχνικός στις δηλώσεις του στη «Sun» ούτε λίγο ούτε πολύ, ανέφερε πως κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά των προπονητών, αφού το συμβόλαιό του με την Ελλάδα έχει ολοκληρωθεί εδώ και 20 ημέρες, δίχως να έχει υπάρξει ουσιαστική εξέλιξη.

Παράλληλα, διέψευσε όλα τα σενάρια που τον ήθελαν να αναλαμβάνει την εθνική ομάδα της Ιρλανδίας.

«Δεν υπάρχει τίποτα. Δεν πρόκειται να συμβεί. Οπότε δεν υπάρχει κάτι να σχολιάσω», ανέφερε με νόημα ο Πογέτ.

Στην συνέχεια είπε: «Θα το συγκρίνω με κάτι παρόμοιο. Θυμάμαι τον περασμένο Νοέμβριο ή Δεκέμβριο τόσους πολλούς ανθρώπους από την Αγγλία να επικοινωνούν μαζί μου και να με ρωτούν αν θα πήγαινε στην Πλίμουθ… Επειδή τα στοιχηματικά σάιτ είχαν βάλει το όνομά μου στην κορυφή…

Δεν ξέρω πόσοι προπονητές είχαν πρακτικά ήδη συμφωνήσει με την Ιρλανδία… Εκτός από μένα, ήταν ο Ρόι Κιν, ο Σόλσκιερ, ο Πολ Κλέμεντ, ο Τζον Ο’ Σέι. Όλοι αυτοί τα είχαν βρει. Τελικά δεν πήγε κανένας. Οπότε αυτό συμβαίνει με τα στοιχηματικά σάιτ. ΟΚ, πρέπει να είμαστε ειλικρινείς, μερικές φορές είναι σωστά. Αλλά όχι δεν υπάρχει πιθανότητα».

Αναφορικά με το τι γίνεται με την εθνική Ελλάδας, τόνισε: «Απλά δεν υπάρχει τίποτα αυτή τη στιγμή. Δεν υπάρχει τίποτα, ολοκλήρωσα το συμβόλαιό μου τον περασμένο μήνα και αυτό είναι, τίποτε άλλο. Οπότε αυτή τη στιγμή είμαι ελεύθερος να συναντώ ανθρώπους, να αναλύω το ποδόσφαιρο, να συνεχίσω να μαθαίνω. Περιμένοντας. Πάντα μιλώντας για διάφορες πιθανότητες. Όχι προσφορές, πιθανότητες. Αλλά με την Ελλάδα αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει απολύτως τίποτα».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς