18.2 C
Athens

Τζέκο: Δεν ήμασταν τυχεροί στα πέναλτι, παίξαμε πολύ καλά και αξίζαμε περισσότερα

Ο Ολυμπιακός απέκλεισε τη Φενέρμπαχτσε μέσα στο σπίτι της στην Πόλη για να πάρει μία ιστορική πρόκριση, για πρώτη φορά στην ιστορία του, σε ημιτελική φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης, αυτής του Conference League.

Oι Ερυθρόλευκοι επικράτησαν στα πέναλτι με σόου Τζολάκη, με τον Έντιν Τζέκο να ακολουθεί την… τακτική του προπονητή του στις δηλώσεις μετά το ματς, τονίζοντας πως η ομάδα του δεν ήταν τυχερή στα πέναλτι και άξιζε περισσότερα βάσει της απόδοσής της στην κανονική διάρκεια.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είναι δύσκολο επειδή θεωρώ ότι αξίζαμε περισσότερα. Ειδικά στο πρώτο μέρος παίξαμε πολύ καλά, με κάποιο τρόπο στο φινάλε του αγώνα ήμασταν ικανοποιημένοι με το 1-0 και περιμέναμε τα πέναλτι.

Σε αυτά τα παιχνίδια που είναι εντός έδρας και έχουν τόσο μεγάλη κρισιμότητα, έχει πολύ μεγάλη σημασία να έχεις στον αγωνιστικό χώρο τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές σου.

Ίσως να σκεφτόμαστε κάποιες φορές και τα επόμενα παιχνίδια αλλά δεν υπάρχει επόμενο παιχνίδι σε ένα τέτοιο ματς, σκέφτεσαι μόνο αυτό. Τα πέναλτι είναι μία ειδική διαδικασία, εάν είσαι τυχερός μπορείς να τα καταφέρεις.

Εμείς δεν ήμασταν τυχεροί σήμερα. Δεν είναι όμως μόνο τα πέναλτι, θα μπορούσαμε να προσπαθήσουμε να πετύχουμε και δεύτερο γκολ και να πιέσουμε».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς