22.8 C
Athens

Γκριμάου: Πολύ δύσκολος αντίπαλος ο Ολυμπιακός με μεγάλη εμπειρία και διαφορετικά επιθετικά όπλα

Με τον Ολυμπιακό θα κοντραριστεί η Μπαρτσελόνα, έχοντας το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs, με τον προπονητή των Μπλαουγκράνα, Ρότζερ Γκριμάου να στέκεται σε δηλώσεις του στα πολλά διαφορετικά «όπλα» που έχει στη διάθεσή της ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, καθώς και στη μεγάλη εμπειρία των παικτών της που την καθιστούν ένα πολύ δύσκολο εμπόδιο.

Μιλώντας στην «Sport» ενόψει του πρώτου αγώνα της σειράς στη Βαρκελώνη (24/4, 22:00) ο προπονητής των Καταλανών τόνισε:

«Τι να διαλέξεις; Ολυμπιακό, Φενέρ, Μακάμπι, Μπασκόνια ή Εφές; Όλες είναι εξαιρετικές ομάδες. Το να έχουμε το πλεονέκτημα έδρας είναι σημαντικό. Πήγαμε καλά στη regular season. Ήμασταν στην δεύτερη, τρίτη και τέταρτη θέση σχεδόν σε όλη τη σεζόν. Βλέπεις τη βαθμολογία και σκέφτεσαι πως αυτές οι 6-7 ομάδες έχουν μια νίκη διαφορά. Ευτυχισμένος με την πορεία μας στη regular season. Πολύ δύσκολος αντίπαλος ο Ολυμπιακός με μεγάλη εμπειρία και πολλά διαφορετικά όπλα να επιτεθεί. Νομίζω πάντως πως είχαμε καλή πορεία στη σεζόν και είμαστε έτοιμοι.

Euroleague: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των Game 1 και 2 στα playoffs για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Ο Ολυμπιακός έχει παίκτες σε όλες τις θέσεις. Έχει μεγάλο ρόστερ, αλλά πρέπει να επικεντρωθούμε σε εμάς. Να δώσουμε βάση στην ομάδα μας. Δείτε πόσο… όμορφοι είμαστε, κάτι που μερικές φορές μας δυσκολεύει, να πούμε στον εαυτό μας ότι είμαστε όμορφοι και ελκυστικοί και να το πιστέψουμε. Αυτό όμως πρέπει να γίνει μέσα από το παιχνίδι μας. Μέσα από αυτά που έχουμε κάνει μέσα στη σεζόν».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς