18.8 C
Athens

Τρέλα και παράνοια για τον Ολυμπιακό: Αποθεωτική υποδοχή στο «Ελ. Βενιζέλος» για τους θριαμβευτές της Πόλης (vids)

ΠΑΝΖΟΥΡΛΙΣΜΟΣ, ερυθρόλευκη παράνοια κι όλοι τους μ' ένα όνειρο τρελό: Ο Θρύλος να σηκώσει το ευρωπαϊκό - Χιλιάδες οπαδοί του Ολυμπιακού αποθέωσαν τον Μεντιλίμπαρ και τους παίκτες του τα ξημερώματα της Παρασκευής στο "Ελ. Βενιζέλος" ζώντας ιστορικές στιγμές που δεν πρόκειται να ξεχάσουν ποτέ

Χαμός, ερυθρόλευκη παράνοια και «μ’ ένα όνειρο τρελό» κι άκρως… Ολυμπιακό!

Χιλιάδες οπαδοί του Ολυμπιακού επιφύλασσαν αποθεωτική υποδοχή στους θριαμβευτές της Πόλης για την επική κι ιστορική πρόκριση της ομάδας του Μεντιλίμπαρ στα ημιτελικά του Conference League, με τον κόσμο των Πειραιωτών να «στήνει» ένα μικρό «Γ. Καραϊσκάκης» στο “Ελ. Βενιζέλος” για να αποθεώσει τους σύγχρονους ήρωες της ομάδας του.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της πρόκριση, Κωνσταντίνος Τζολάκης «χάθηκε» μέσα στις αγκαλιές των χιλιάδων οπαδών του Ολυμπιακού, όπως και οι Φορτούνης, Ελ Αραμπί, Ποντένσε, Κάρμο. Όλοι ένιωσαν την αγάπη και το… πειραιώτικο δέος!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc)

Μετά το πάρτι πρόκρισης μέχρι πρωίας στο Πασαλιμάνι, ο κόσμος του Ολυμπιακού έδωσε δυναμικό «παρών» λίγο μετά τις 06:30 τα ξημερώματα και στο αεροδρόμιο, δημιουργώντας μία ονειρική ατμόσφαιρα που οι παίκτες της ομάδας δεν πρόκειται να ξεχάσουν.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς