19 C
Athens

Ποδόσφαιρο, μπάσκετ, πόλο, χάντμπολ: Η Ευρώπη υποκλίνεται στην απίθανη σεζόν του κορυφαίου πολυαθλητικού συλλόγου!

Το Athlosnews παρουσιάζει αναλυτικά τις φετινές ευρωπαϊκές διακρίσεις όλων των τμημάτων του Ολυμπιακού σε μια απίθανη σεζόν

Ιστορικές στιγμές ζουν τα ομαδικά αθλήματα του Ολυμπιακού στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις φέτος με εκπληκτικές πορείες και με φόντο μεγάλες διακρίσεις! Έξι ομάδες σε τέσσερα διαφορετικά αθλήματα κυνηγούν την κορυφή σε μια πραγματικά τρομερή σεζόν που θα μείνει χαραγμένη στους φίλους των Ερυθρόλευκων.

Δείτε αναλυτικά τα φετινά ευρωπαϊκά κατορθώματα του Θρύλου σε όλα τα σπορ:

  • Η ομάδα ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού συνεχίζει στους «4» του Conference League όπου θα αντιμετωπίσει την Άστον Βίλα στις 2 και στις 9 Μαΐου.
  • Η ομάδα μπάσκετ Ανδρών του Ολυμπιακού βρίσκεται στους «8» της EuroLeague και διεκδικεί σε σειρά best of five απέναντι στην Μπαρτσελόνα την πρόκριση στο Final Four για τρίτη συνεχόμενη σεζόν.
  • Η Κ19 του Ολυμπιακού βρίσκεται στους «4» του Youth League και την Παρασκευή (19/4) στις 15:00 αντιμετωπίζει τη Ναντ με στόχο την πρόκριση στον τελικό.
  • Η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού βρίσκεται στους «8» του LEN Champions League και διεκδικεί την πρόκριση στο Final Four όντας σε πλεονεκτική θέση.
  • Η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού βρίσκεται στους «4» του EHF European Cup και αντιμετωπίζει το Σάββατο (20/4, 15:00) τη Φερεντσβάρος.
  • Η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού βρίσκεται στο Final Four του LEN Champions League και το Σάββατο αντιμετωπίζει τη Ματαρό.

Σημειώνεται πως και η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού μετά από εξαιρετική πορεία στο φετινό CEV Champions League έφτασε και ως τους «8» του CEV Cup.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς