19 C
Athens

Μπαντής για Ιωαννίδη: «Αρνούμαι να συνηθίσω τη δυσωδία του πληκτρολογίου»

Θέση για όσα ακούστηκαν για τον Φώτη Ιωαννίδη πήρε ο πρόεδρος του ΠΣΑΠΠ, Γιώργος Μπαντής.

Ο Ιωαννίδης ξέσπασε κατά όσων «προσπάθησαν να σπιλώσουν το όνομά του», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, αναφορικά με τη γνωστή υπόθεση για θετικό δείγμα ντόπινγκ σε Έλληνα ποδοσφαιριστή, η οποία και διαψεύστηκε με τον πλέον επίσημο τρόπο από την UEFA.

Σήμερα ο Γιώργος Μπαντής στάθηκε στο πλευρό του Έλληνα επιθετικού, αναφέροντας μεταξύ άλλων «αρνούμαι να συνηθίσω τη δυσωδία του πληκτρολογίου».

Αναλυτικά:

«Πρόσφατα ο Ματίας Αλμέιδα είπε δημόσια σε όλους μας με ευγένεια και χαμόγελο να απολαύσουμε τον Φώτη για όσο διάστημα παίζει ακόμη ποδόσφαιρο στη χώρα μας και να μην τον τιμωρούμε.

Είμαι σίγουρος πως δεν το είπε μόνο για τον Φώτη. Το είπε και για τον Παναγιώτη, τον Σωτήρη, τον Γιώργο, τον Τάσο, τον Γιάννη και δυστυχώς για πολλούς ακόμη ποδοσφαιριστές.

Είμαι βέβαιος πως το είπε και για τη συνολική αντιμετώπιση που υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την αυτοκαταστροφική του τάση. Σκεφτείτε πως ένας άνθρωπος που βρίσκεται μόνο 18 μήνες στη χώρα μας, χωρίς να μιλάει καν τη γλώσσα μας και χωρίς να γνωρίζει την κουλτούρα μας, μπόρεσε και κατάλαβε τόσα πολλά προσπαθώντας με τον τρόπο του να μας ταρακουνήσει.

Δυστυχώς Coach έγινε πάλι και έγινε με τον χειρότερο τρόπο, έναν τρόπο ανήθικο, ελεεινό, απάνθρωπο. Αντί να γιορτάζουμε ότι δύο ελληνικές ομάδες διεκδικούν την πρόκρισή τους στις τέσσερις καλύτερες μίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, τιμωρούμε στιγματίζοντας την εθνική μας ομάδα, “ανακαλύπτουμε” θεωρίες συνωμοσίας και δημιουργούμε προκατάληψη προς τους αθλητές.

Ξέρω πως σε αυτή τη χώρα όσο πιο σημαντικό και πετυχημένο είναι ένα πρόσωπο τόσο μεγαλύτερη είναι η ηδονή της “δολοφονίας” του χαρακτήρα του από ανθρώπους μικρούς, ίσως γιατί τους θυμίζει το ποσό ασήμαντοι και αποτυχημένοι είναι οι ίδιοι.

Αρνούμαι να συνηθίσω την δυσωδία του πληκτρολογίου, είτε προέρχεται από επαγγελματίες είτε όχι. Αρνούμαι να συνηθίσω τα διαδικτυακά δικαστήρια, τα άγρια λόγια, την ανθρωποφαγία και τις κατάρες για καρκίνους και χιαστούς.

Αρνούμαι να συνηθίσω ότι για όλους αυτούς δεν θα υπάρχει καμία συνέπεια.

Με τον Φώτη και κάθε Φώτη».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς