22.1 C
Athens

Ο Δ. Γιαννακόπουλος το συνεχίζει για Μπαρτζώκα: «Είσαι και ψευτάκος από πάνω, εγώ μια ζωή έλεγα πόσο σε εκτιμώ στη δουλειά σου»

Δυο μέρες μετά τη χυδαία επίθεσή του στον Γ. Μπαρταζώκα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τον αποκάλεσε «ψευτάκο» και συμπλήρωσε ότι μια ζωή έλεγε πόσο τον εκτιμά στη δουλειά του...

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας βρίσκεται εδώ και πολύ στο στόχαστρο ενός ολόκληρου μηχανισμού, με αποκορύφωμα τη χυδαία επίθεση που δέχθηκε την περασμένη Τρίτη από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Ο κορυφαίος τεχνικός στη Euroleague την τελευταία διετία απάντησε σε ερώτηση ρεπόρτερ της ΕΡΤ σχετικά με τη στοχοποίησή του, επισημαίνοντας το προφανές για τις επιθέσεις που δέχεται από τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Μπαρτζώκας: Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού μου επιτίθεται εδώ και μήνες, μάλλον κάτι κάνω καλά και θέλουν να φύγω

Λίγη ώρα αργότερα, ο Δ. Γιαννακόπουλος ανέβασε ένα βίντεο στο dpg7000 στο οποίο χαρακτηρίζει «ψευτάκο» τον Γιώργο Μπαρτζώκα, τονίζοντας ότι ο ίδιος μια ζωή έλεγε πόσο τον εκτιμά στη δουλειά του…

Αυτά είπε στο σχετικό story ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

«Είσαι και ψευτάκος και από πάνω έτσι; Πέρα από όλα τα υπόλοιπα. Εγώ ασχολήθηκα μαζί σου; Για ποιους σκοτεινούς ανθρώπους που λειτουργούν υπόγεια μιλούσες; Ποιον εννοούσες; Για πες μου. Εγώ μια ζωή έλεγα πόσο σε εκτιμώ στη δουλειά σου. Κι εσύ με έπιασες στο στόμα σου λέγοντας για σκοτεινούς ανθρώπους που λειτουργούν υπόγεια. Εννοώντας εμένα. Εγώ ποτέ δεν έχω ξεκινήσει κάτι. Απλά όταν ξεκινάνε, θέλω να απαντάω καλά».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς