21.5 C
Athens

Ολυμπιακός: Κάταγμα στη μύτη η Βίτολα, εξαιρετικά αμφίβολη για τον τρίτο τελικό

Αυτή είναι η διάγνωση για τον τραυματισμό της Κριστίν Βίτολα, που δέχθηκε αγκωνιά στον δεύτερο τελικό με τον Παναθηναϊκό, αλλά οι διαιτητές δεν έδωσαν ούτε φάουλ - Εξαιρετικά αμφίβολη κρίνεται η παρουσία της στον τρίτο τελικό

Με κάταγμα στη μύτη πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο η Κριστίν Βίτολα, όπου της έγινε ανάταξη μετά την αγκωνιά που δέχθηκε στον δεύτερο τελικό του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο «Π. Γιαννακόπουλος».

Η Λετονή ψηλή του Ολυμπιακού διαγνώστηκε με κάταγμα στη μύτη και η κατάστασή της θα επανεκτιμηθεί την Παρασκευή ή το Σάββατο, με τη συμμετοχή της στον τρίτο τελικό την Κυριακή (21/4) να κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη.

Ολυμπιακός: Η Βίτολα δέχθηκε αγκωνιά και αποχώρησε με σπασμένη μύτη από τον δεύτερο τελικό

Οι τρεις διαιτητές-κομάντο του δεύτερου τελικού έκλεισαν τα μάτια σε αγκωνιά που δέχθηκε στο πρόσωπο η Βίτολα στις αρχές του τρίτου δεκαλέπτου, που την ανάγκασε να οδηγηθεί τραυματίας στα αποδυτήρια με σπασμένη μύτη! Μάλιστα στη συγκεκριμένη φάση, στην οποία η παίκτρια του Ολυμπιακού σκόραρε για το 30-35, δεν δόθηκε ούτε φάουλ!

Η Λετονή ψηλή του Ολυμπιακού πρόλαβε να αγωνιστεί για 18’25” μετρώντας 6 πόντους (3/4 δίποντα, 0/1 τρίποντο), 3 ριμπάουντ και 2 ασίστ, προτού βγει από το ματς με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς