18.8 C
Athens

Ποντένσε: Ανυπομονώ να τα δώσω όλα, ήρθαμε για τη νίκη

Ανυπόμονος για την επιστροφή του στη δράση είναι ο Ντάνιελ Ποντένσε, ο οποίος ήταν τιμωρημένος στο πρώτο ματς του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε και διεκδικεί μέχρι και φανέλα βασικού στη ρεβάνς της Πόλης το βράδυ της Πέμπτης (18/4, 22:00).

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός τόνισε ότι μπορεί η δουλειά της ομάδας του να ήταν πιο εύκολη αν πήγαινε στην Τουρκία με το σκορ του πρώτου αγώνα στο 3-0 αντί του 3-2, ωστόσο τόνισε ότι και στις δύο περιπτώσεις θα παίξει για τη νίκη.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το αν αισθάνθηκε σαν λιοντάρι στο κλουβί στο πρώτο ματς και τι περιμένει τώρα: «Ναι, είναι ο μόνος τρόπος που μπορείς να νιώσεις. Ευτυχώς οι συμπαίκτες μου έκαναν καλή δουλειά. Πήραν τη νίκη κι έτσι όλοι μαζί μπορούμε να συνεχίσουμε».

Για την επιστροφή στη δράση: «Είμαι ανυπόμονος, είναι ό,τι καλύτερο να έρχεσαι σε ένα τέτοιο σημαντικό παιχνίδι και ανυπομονώ να τα δώσω όλα».

Για την αίσθηση που υπάρχει ότι η Φενέρμπαχτσε έγινε το φαβορί για την πρόκριση από τη στιγμή που μείωσε το σκορ στο πρώτο ματς: «Έχουμε έρθει να αγωνιστούμε. Αυτή είναι η δουλειά μας. Με το 3-0 θα ήταν πιο εύκολη η δουλειά μας, αλλά και με το 3-2 ήρθαμε για τη νίκη. Ξέρουν την ποιότητα που έχουμε, το έχουμε αποδείξει με τον ιδιαίτερο τρόπο που αποκλείσαμε τη Μακάμπι».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς