20.1 C
Athens

Τάντιτς: Με το κυριαρχικό ποδόσφαιρο να αποδείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι από τον Ολυμπιακό

Η Φενέρμπαχτσε υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην Κωνσταντινούπολη στη ρεβάνς του 3-2 υπέρ των Ερυθρολεύκων, στα πλαίσια της προημιτελικής φάσης του Conference League.

Το βράδυ της Πέμπτης (18/4, 22:00) θα γίνει γνωστό ποια ομάδα θα πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά, με τον Ντούσαν Τάντιτς να δηλώνει πεπεισμένος πως αν η ομάδα του παίξει κυριαρχικό ποδόσφαιρο θα δείξει την ανωτερότητά της σε όλα τα επίπεδα, όπως τόνισε, αναγνωρίζοντας παράλληλα την ποιότητα και την εμπειρία της ελληνικής ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σέρβος άσος στη συνέντευξη Τύπου:

«Πιστεύω πως θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες έχουν πολλή ποιότητα. Στο πρώτο ματς κάναμε πολλά λάθη και τους δώσαμε πολλά δώρα. Ελπίζω αύριο να αποφύγουμε τα λάθη και να δείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι από όλες τις απόψεις. Πρέπει να το κάνουμε αυτό μπροστά στους φιλάθλους μας, για να προκριθούμε στην επόμενη φάση», σημείωσε ο Σέρβος μεσοεπιθετικός.

Όσο για τα σημεία που θεωρεί πως η Φενέρ υπερέχει του Ολυμπιακού, είπε: «Πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι, αθλητικά, τακτικά, ποιοτικά, από όλες απόψεις. Θα πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να οδηγήσουμε τη Φενέρ στα ημιτελικά, αυτή είναι η υποχρέωσή μας απέναντι σε όλους τους οπαδούς μας».

Ερωτηθείς αν θα υπάρχει πίεση προς την ομάδα από το κοινό της, απάντησε: «Έχουμε απίστευτους οπαδούς, από τους καλύτερους που έχω συναντήσει. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τη δύναμη που μας δίνουν και την έξτρα ώθηση. Είναι ο δωδέκατος παίκτης μας και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Όταν παίζεις σε μια μεγάλη ομάδα, υπάρχουν χαρές και λύπες, είναι λογικό να έχεις τέτοιες ευθύνες. Αλλά γι’ αυτό παίζεις σε μια μεγάλη ομάδα, γιατί μπορείς να αντεπεξέλθεις υπό πίεση. Θα πρέπει να τους αναγκάσουμε να είναι δίπλα μας και είμαι βέβαιος πως θα είναι φανταστικοί και θα έχουμε επιτυχία όλοι μαζί».

Όσο για την άποψή του για τον Ολυμπιακό; «Στα πρώτα 10 λεπτά είχαμε αρχίσει καλά, είχαμε 1-2 ευκαιρίες, αλλά κάναμε κάποια λάθη και άλλαξε τελείως το παιχνίδι. Αυτή τη φορά θα πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη, γιατί όταν παίζεις με καλές ομάδες, κάθε λάθος τιμωρείται. Ελπίζω με το κυριαρχικό παιχνίδι και την ποιότητά μας θα δείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι, με όλο τον σεβασμό στον Ολυμπιακό, που επίσης είναι καλή ομάδα και έχει ποιότητα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς