19.2 C
Athens

Συλαϊδόπουλος: Θέλουμε να συνδυάσουμε μία μεγάλη επιτυχία με την απαρχή του εορτασμού των 100 χρόνων της ιστορίας του Ολυμπιακού

Τα περιθώρια που υπάρχουν για να γράψει ιστορία θα εξαντλήσει η Κ19 του Ολυμπιακού, όπως δήλωσε ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος.

Η Κ19 του Ολυμπιακού αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης (17/4) για το Νιόν της Ελβετίας, όπου την Παρασκευή (19/4) θα αντιμετωπίσει τη Ναντ για τα ημιτελικά του Final Four του Youth League.

Για την αναμέτρηση μίλησε ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, λέγοντας μεταξύ άλλων πως «θέλουμε να συνδυάσουμε μία μεγάλη επιτυχία με την απαρχή του εορτασμού των 100 χρόνων της ιστορία του συλλόγου μας».

Αναλυτικά όσα είπε:

«Όταν βρίσκεσαι στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης είναι από μόνο του ένα μοναδικό επίτευγμα και είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι που γινόμαστε η πρώτη ελληνική Ακαδημία που το καταφέρνει.

Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι και μία τεράστια πρόκληση. Αλλά η μέχρι τώρα πορεία μας ως ομάδα έχει αποδείξει ότι είμαστε πρώτα απαιτητικοί με τον ίδιο μας τον εαυτό κι ότι οι παίκτες μας έχουν “μεγαλώσει” μέσα από αυτού του είδους τα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Αποκτώντας έναν ισχυρό χαρακτήρα ως ομάδα και ως άτομα, χαρακτήρα και νοοτροπία που θα χρειαστεί και θα συντροφεύει όσα από αυτά τα παιδιά καταφέρουν να φτάσουν και να αγωνιστούν σε ευρωπαϊκά παιχνίδια με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού και αυτό ίσως να είναι το μεγαλύτερο κέρδος μας.

Όταν όμως σου δίνεται η ευκαιρία να γράψεις ιστορία, θα πρέπει να εξαντλείς όλα τα περιθώρια που διαθέτεις και αυτό σκοπεύουμε να κάνουμε, θέλοντας να συνδυάσουμε μία μεγάλη επιτυχία με την απαρχή του εορτασμού των 100 χρόνων της ιστορία του συλλόγου μας».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς